Gratulacje heniu !!!!!!
Wersja do druku
Gratulacje heniu !!!!!!
"Żyj
Jakiś sens przy tym miej
Bowiem żyć, samo żyć nie wystarczy za sens"
(fragment "Życie" Andrzej Poniedzielski)
Szanowni Tryumfatorzy POWSIMORD 2011 - i ja ;) gratuluję Wam zdobycia zaszczytnych laurów.
Dostrzegając Wasze zamiłowanie do Bieszczadów (przejawiające się między innymi nietuzinkowym zaangażowaniem w życie NASZEGO FORUM) jestem przekonany, że - po części - to one stały się sensem Waszego życia. Tak trzymać:-)!
Korzystając z okazji życzę Wam wytrwałości w pogłębianiu wiedzy na temat tej cudnej krainy, zachęcam do nieustannego dzielenia się nią na forum, oczekuję na kolejne oryginalne zdjęcia, relacje i niebanalne strofy ukazujące piękno NASZYCH BIESZCZADÓW.
pozdrawiam
Vivat heniu !! :-P
Sporą część akcji przespałem, ale mimo to:
Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych...i dla każdego z osobna! :mrgreen:
Gratulacje dla Forumowicza Roku, don Enrico!!!
Jak wiadomo, Forumowicz Roku jest największą i najważniejszą Powsimordą na Forum, coś jakby tatusiem wszystkich powsimord i powsimordek! Fakt że czasem może być kłopot jak dziecko starsze od tatusia, np. bertandd236 ( w poprzednim roku), albo mocno pyskate jak np. buba (w tym roku).
Jeszcze raz wszystkim wybranym szczerze gratuluje i pozdrawiam
.................................................. ........................................... + Pastor ręką własną
Jakoś nie jestem przekonany... Czym mielibyśmy się kierować wybierając rzeczoną? Wyłącznie płcią i całokształtem działalności? W takim razie dlaczego nie głosowaliśmy na te kandydatki w którejś z istniejących kategorii? Stworzenie kategorii "Bieszczadniczka Roku" sugerowałoby poza tym, że wcześniej podczas głosowania jakoś dyskryminowaliśmy panie ze względu na płeć, a to przecież absurd. Generalnie pachnie mi to parytetem, czyli zjawiskiem - w moim rozumieniu - dla kobiet niezbyt korzystnym :-)
W II turze w czterech na pięć kategorii mieliśmy kandydatury żeńskie, wiec nie jest źle. Myślę, że proporcje damsko-męskie w kandydaturach powsimordowych odzwierciedlają proporcje damsko-męskie w aktywności forumowej, a na żadnego wpływu nie mamy :-)
Marcowy, ale my planowaliśmy się skupić na tych pozamerytorycznych aspektach ;)
Jestem nawet skłonna ufundować okolicznościową koszulkę specjalnie dopasowaną do takiej okoliczności :D... Już mam nawet pomysł na wygląd... ale to niech pozostanie niespodziewanką :):razz:...