ZAPRASZAMY !! ...a buty na stół !! :-P
Wersja do druku
tia... a najsmieszniejsze jest to, że zaczeło się od zęba a skończyło się na L4... Piszę to do Was z łóżeczka... Do końca tygodnia jestem uziemiona....
A i miło mi że udało Wam się zrobić niespodzianke... :P
trzymam za słowo, przecież tak długo nie będę chora ;P
Niedługo będą koszulki forumowe.
Zatem propozycja:
spotkanie w Babuszce w przyszły czwartek, czyli 3 lutego. W ramach tego spotkania odbiór osobisty koszulek.
Marcowy - poprzyj mnie ;))
Aj! beznadzieja, wygląda na to, że nie bedę mogła przybyć na spotkanie:cry:
A to kiedy możesz?
Ależ proszę się mną nie sugerować! już, już ocieram łzy...
Wychodzi mi, że mam od jutra wolne do łikendu włącznie, a potem dopiero za trzy tygodnie, gdzieś od 24.02 znowu będę wolna;-)
Wobec powyższego, nic nie narzucam, przeciwnie zachęcam warszawskich Bieszczadników do spotkania, im częściej tym lepiej:)
Dziabkę, w razie czego upoważniam do odbioru maciejkowych koszulek (golnij se kwasa dziewczynko na konto przesyłki:mrgreen:)
Mi też jakoś nie po drodze do Babuszki. Zawsze czasu brakuje. A gadają, że duchy czasu mają nadto. Już Wam zaczynam zazdrościć spotkania przy kwasie, soliance i blinach, że o piwku nie wspomnę. Bo ślina tak cieknie, jak u psa wściekłego.
Dziabka, czuj się poparta :-) Co z innymi koszulkowcami i nie tylko?
Dla mnie termin dobry :)
jeśli czwartek, to tak bliżej 20 , o ile można
Tak nieśmiało zaszeleszczę, że 8 i 9 lutego / dwie noce w stolicy... ;) /będę mógł osobiście koszulki odebrać....
Pozdrawiam
Gość w dom, Babooshka rozpala w piecu... :-D Może zatem wtorek, 8 lutego?
Będę miała dylemat.. może jednak środa 9 lutego?
Tyz piknie.
O.K. Jeszcze o podanie jakiegoś czasu poproszę
Nam pasuje WTOREK ...tak ok. 19
Ło Matko! :-D
Marcowy, zarządź cokolwiek.
Pozdrawiam
Niech się inni określą, na zarządzanie przyjdzie czas ;)
Mnie odpowiada każdy termin.Pozdrawiam z Rumunii.
Ja też mogę się dostosować, bez problemu.
A jakby termin wam się przesunął, to niezmiennie polecam koncert Własnego Portu 4 lutego w Tawernie Korsarz
No to między wtorkiem i środą mamy jakby remis :-) Poczekajmy jeszcze z decyzją.
Też się boję odezwać, bo będzie na mnie;-)
Dyplomatycznie wybrnę, że tak się dobrze składa, że oba dni mi pasują:grin:
psiakostka !! to ustalmy WRESZCIE coś ??...nam W KOŃCU pasuje i środa ;) . tak 19 powinniśmy się wyrobić :mrgreen:
Przecież jeszcze dużo czasu! Ale jak tak, to tak :-)
Spotykamy się w środę, 9 lutego, w Babooshce przy Oboźnej, od godz. 18 w górę. Na razie udział zapowiedzieli:
- Aleksandra
- BeataW
- Dziabka
- Maciejka
- Bertrand236
- Hero
- Tomas Pablo
- Wojtek1121
- Marcowy
Edit: Oczywiście będą wydawane koszulki, więc można przyjść bez.
Skoro ma to być 9 lutego to i ja się zapowiem, tak wstępnie, ale chyba będę.
sorry ale jak to w środę za tydzien to będzie tylko Tomek bo ja się szkolę
beatawyrwas
Lista zaktualizowana :)
Bea jednak nie potrafiła się oprzeć , by się z wami nie spotkać ...rozumię ją doskonale, bo jak można słuchać prelekcji o jakieś flakach i bebechach ?? ..( i tak ZA dużo JUŻ wie ...)
Miło :-) Lista ponownie zaktualizowana :-)
To co, jutro? Ja się pojawię jak zwykle pomiędzy siódmą a ósmą.
Stolik zarezerwowany, ja będę ok. 18, koszulki też :-)
przynajmniej będzie co na grzbiet założyć przy takiej pogodzie :???:
W czwartek będę w Warszawie. Jeszcze nie znam dokładnie swoich planów (odjazdy PKP) ale może coś się uda?
Pozdrawiam
Długi
Długi jakbyś chciał coś po Warszawie pomyszkować to służę swoją osobą.
dziękuje tym, co byli na spotkaniu.. wy wiecie, za co.
Dzięki wielkie za spotkanie! Wyrazy uznania szczególnie dla Pań, które odważyły się na miejscu założyć tiszerty. Niestety, odzienie do końca pozostało suche... Choć w sumie pewien nie jestem, bo wyszedłem przed końcem ;) Jak zwykle było wesoło, a wyjątkowo gwarno - nie pamiętam, kiedy ostatnio mieliśmy imprezę na 13 osób! :-) Pojawili się także mili goście niezapowiedziani, czyli Ruda, Bertrandowy kolega, Duch_Przeszłości i Prezydent na Uchodźstwie.
Jeszcze raz wielkie dzięki, osobliwie dla Bertranda za niezawodne katalizowanie takich spotkań :-D
No to teraz jeszcze prosimy o dokumentacje fotograficzną. Zwłaszcza w nowych koszulkach.