Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Fajna widoczność.
Widoczność bardzo dobra w kierunku UA.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tatiana
No przecież to pielgrzymka, Droga Krzyżowa na Tarnicę, im więcej ludzi tym lepiej, bywało po kilkaset osób...
Po kilkaset ? Chyba po kilka tysięcy...
Cytat:
Zamieszczone przez
machoney
Widoczność bardzo dobra w kierunku UA.
Nie tylko.
http://www.turystycznie-forum.pl/vie...p?f=225&t=2454
Cytat:
Zamieszczone przez
Tatiana
No przecież to pielgrzymka, Droga Krzyżowa na Tarnicę, im więcej ludzi tym lepiej, bywało po kilkaset osób...
Wiem, ze pielgrzymka, niemniej taka ilość ludzi w jednym miejscu w górach jest dla mnie nieporozumieniem :-) Ale jak kto lubi, tak wędruje. Jeden "w kupie", drugi samotnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
travel
Proponuję tu załączyć fotki...
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
machoney
Proponuję tu załączyć fotki...
A, proszę cię bardzo.
Reszta zdjęć: "tam". ;)
Załącznik 34248Załącznik 34249
6 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tatiana
Ja tak tylko statystycznie.
Ogółem w kierunku Tarnicy do godz. 13.00 udało się 4180 osób, w tym: z Wołosatego 2614 (z czego przez Rozsypaniec 520), z Ustrzyk Górnych 1076, z Mucznego i Pszczelin Widełek 490. Prawie 200 osób poszło w kierunku krzyża na górę Smerek.
Źródło BdPN
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Ja tak tylko statystycznie.
Ogółem w kierunku Tarnicy do godz. 13.00 udało się 4180 osób, w tym: z Wołosatego 2614 (z czego przez Rozsypaniec 520), z Ustrzyk Górnych 1076, z Mucznego i Pszczelin Widełek 490. Prawie 200 osób poszło w kierunku krzyża na górę Smerek.
Źródło BdPN
Dzięki za info. Radio Rzeszów podawało, że pielgrzymów było około 5 tys. więc w sumie jakoś strasznie się nie pomylili.
Ależ fajne miejsca odwiedziłeś. Śliczności. Tylko sensu tej wiaty nad jeziorem nie rozumiem za bardzo.