8 załącznik(ów)
Odp: A moze jakies aktualne fotki?
enklawa w Strubowiskach:
Załącznik 34755Załącznik 34754
różne są gusta; jedni, jak gorąco, lubią ganiać po połoninach, inni trenują do rzeźnika (podwoziłem chłopaków, którzy zafundowali sobie blisko 60-kilometrowy "spacerek") i jest to dla mnie w pełni zrozumiałe
i ja lubię jakąś aktywność podczas gorących dni, tyle że relatywnie, to taka rachityczna ta moja aktywność
no bo w niedzielę postanowiłem sprawdzić jak smakuje luksemburskie piwo w miejscu, gdzie też widać połoniny - tyle że z drugiej strony niż ze Strzebowisk
Załącznik 34756
uwielbiam w takie gorące letnie dni zalegać na takich łąkach
Załącznik 34758Załącznik 34757Załącznik 34759
i jeszcze aktualne/opłakane ze Studennego
Załącznik 34760Załącznik 34761
Choć jestem budowlańcem, pierwszy raz mogę docenić piękno betoniarki na bieszczadzkim krajobrazie
O widzę jakieś lokowanie produktu :-P
4 załącznik(ów)
6 załącznik(ów)
Parę zdjęć z Połoniny Wetlińskiej z dziś, do dyspozycji było: słońce, mgła, deszcz, błoto i takie tam smakowitości bieszczadzkie
Załącznik 35071Załącznik 35076Załącznik 35072Załącznik 35073Załącznik 35074Załącznik 35075
4 załącznik(ów)
Wygląda na to że kręciło pogodą.
p.s. dla niewtajemniczonych możesz umieścić skrócony opis zdjęć np widok na słowacką stronę.
Bywalcy widzą i wiedzą a pozostali patrzą jak na malowane wrota, bo pięknie malowało
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
p.s. dla niewtajemniczonych możesz umieścić skrócony opis zdjęć np widok na słowacką stronę.Bywalcy widzą i wiedzą a pozostali patrzą jak na malowane wrota, bo pięknie malowało
Tak sobie myślę, że jest to bardzo dobry pomysł i dobrze by było, aby został wprowadzony w życie. Suche cyferki czasami nic nie mówią, a podpisane zdjęcie z ładnym widokiem, może być mobilizacją dla niewtajemniczonych, do odwiedzenia danego miejsca widokowego. Akurat, w tym przypadku, Pyra.57 zamieścił lokalizację zrobionych zdjęć, ale przyznaję, że wielokrotnie oglądając zamieszczane zdjęcia, mam problem z ich lokalizacją. Oczywiście ta sugestia, nie dotyczy różnych zagadek i wcześniejszego opisu w relacjach z różnych wycieczek.
Zdjęcia robione są z trasy niebieskim szlakiem od przełęczy nad Roztokami do Okrąglika. Miejsc widokowych nie sposób pominąć idąc tą trasą. A pogoda faktycznie kręci wczoraj tak jak na zdjęciach można powiedzieć piękna a dzisiaj cały dzień leje z małymi przerwami.
1 załącznik(ów)
Załącznik 35101
Samotnie po niebieskim z rzutem oka(obiektywu)na słowacką stronę, tak jak na pierwszym Pyry ale chyba jesienią, dwa lata temu.