Zamiast filmu widzę:
Cytat:
Aby obejrzeć ten program należy wnieść
opłatę techniczną
Opłata wynosi 12 złotych za dostęp na 30 dni lub 120 złotych za dostęp na rok
Wersja do druku
Mi z tego linku działa. Oglądam w okienku na stronie. (Jako przeglądarki używam Opery).
Andrzeju nie wiem skąd "zaglądasz" na stronę ITVP, ale z tego co mi wiadomo użytkownicy z zagranicy muszą wnieść opłatę za korzystanie z usług ITVP. Zaloguj się przez jakieś polskie proxy powinno pomóc.
pzd. kamil
Wiosna 2010 roku na antenie dokumentalnego kanału TVP Historia będzie obfitowała w wiele premierowych filmów
"Tajemnicze Bieszczadzkiego worka"
cykl trzech filmów realizowanych w HD. Dolina górnego Sanu zwana „Bieszczadzkim workiem” - najdalej na południowy wschód wysunięty skrawek Polski to przed II wojną światową najbardziej zagospodarowana, a dziś najdziksza część Bieszczadów. Poznawanie tajemnic tej enklawy, oddzielonej od reszty Polski pasmem górskim, przypomina odkrywanie śladów zaginionej cywilizacji. Cywilizacji, która uległa zagładzie pod koniec lat czterdziestych XX wieku.
TVP HISTORIA
Tajemnice Bieszczad:Bieszczady za zamkniętymi drzwiami niedziela 6 czerwca godz. 14:45
Tajemnice Bieszczad: W poszukiwaniu źródeł Sanu niedziela 6 czerwca
godz. 22:45
Tajemnice Bieszczad środa 9 czerwca godz. 18:30
Tajemnice Bieszczad: Bieszczady za zamkniętymi drzwiami czwartek 10 czerwca godz.18:30
Tajemnice Bieszczad piątek 11 czerwca godz. 18:25
Tajemnice Bieszczad niedziela 13 czerwca godz. 12:00 - 13:00
Będzie pewnie interesująco - szkoda, że TVP Historia jest aż tak niszowa i nie uda się obejrzeć
a może to ktoś nagrać i później udostępnić dla tych co nie mają tego kanału
Ja bym się dołączył o prośby, bo na cyfrze tego nie ma :/