Odp: A moze jakies aktualne fotki?
No ciekawe, ja o tej godzinie byłam w okolicy hnatowego, więc nie miałam już Chatki w zasięgu wzroku. Gdy ja byłam przy Chatce to był tylko jeden człowiek, gdy przychodziła trójka następnych to się zmyłam. Ciężko powiedzieć, raczej poza samym kształtem, nie wygląda jakby ktoś go puszczał a od tej strony raczej nie widziałam kogoś z latawcem ale mógł też sobie jechać dołem pod Osadzkim przez srebrną przełęcz . Może to ptak.
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Z innego forum wiem, że w niedziele latali z Tarnicy.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
No ciekawe, ja o tej godzinie byłam w okolicy hnatowego, więc nie miałam już Chatki w zasięgu wzroku. Gdy ja byłam przy Chatce to był tylko jeden człowiek, gdy przychodziła trójka następnych to się zmyłam. Ciężko powiedzieć, raczej poza samym kształtem, nie wygląda jakby ktoś go puszczał a od tej strony raczej nie widziałam kogoś z latawcem ale mógł też sobie jechać dołem pod Osadzkim przez srebrną przełęcz . Może to ptak.
Na pewno nie ptak, bo na dwóch zdjęciach był mniej więcej w tym samym miejscu. A ptaki tak wolno raczej nie latają :-)
"Wypreparowany" latawiec - na fotce.
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Na pewno nie ptak, bo na dwóch zdjęciach był mniej więcej w tym samym miejscu. A ptaki tak wolno raczej nie latają :-)
"Wypreparowany" latawiec - na fotce.
Potwierdzam przypuszczenia Uszatka , tak po 14 widziałem ten sam "obiekt latający" nad chatką z P. Wyżnianskiej.
10 załącznik(ów)
Parę fotek z ostatniego weekendu.
Piątek Caryńska, a raczej bajkowy las na Caryńskiej (bo na górze nic nie było widać i zrezygnowałem z wyjścia wyżej).
Sobota okolice Małej Rawki. Pogoda rewelacyjna. Dlatego dwukrotnie.
Ładnie, super zdjęcia! Uszatku Twoje zdjęcia mnie rozbrajają , dobrze że niedziela wolna także już ostrzę sobie no nie wiem co?, chyba buty. Pozdrawiam!
u mnie szaro, buro i odwilż a tu takie cudowności!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek71
Ładnie, super zdjęcia! Uszatku Twoje zdjęcia mnie rozbrajają , dobrze że niedziela wolna także już ostrzę sobie no nie wiem co?, chyba buty. Pozdrawiam!
Dziś popadał.. deszcz, ale od czwartku ma być słonecznie (podobno). Więc i zimno. Co za tym idzie - dość twado, więc buty powinny być ok na przedeptane szlaki.
Wrzuciłbym więcej, ale jest limit 10 zdjęć/post. A nie chcę się narażać moderatorom :-) Więcej - link do galerii w mojej sygnaturce.
10 załącznik(ów)
Jak zaplanowałem tak i zrobiłem , ale po kolei: niedziela godz. 6 rano wyjazd ,o 9:30 parkuje pod ABC we Wetlinie i hajda na Przełęcz O., następnie w lewo na Smerek.Siedzę sobie na mojej ulubionej górce, słoneczko przygrzewa, popijam kawke i dumam co dalej.Pogoda mega ładna widoki jeszcze ładniejsze, gapię się na tatry, na graniczny a że pora jeszcze młoda to wymyśliłem coby przejść Wetlinską bo nie pamiętam kiedy ostatnio całą przeszedłem.Plan był taki coby z chatki zejść na Wyżną i coś łapać albo butem ale siedząc pod chatką i gapiąc się tym razem na stronę wschodnią gdzie pięknie było widać P. Równą ,Ostrą H., Borżawe ,Pikuja a chen daleko chyba Gorgany z P.Piszkonia i Negrowcem pomyślałem no i po co , taka pogoda to sobie wrócę grzbietem ,no i tak zrobiłem. Luda pod chatką sporo ale na Smereku spotkałem raptem cztery osoby , temp. na chatkowym termometrze +1 , na południowych stokach normalnie upał można się było opalać:lol:,śniegu sporo także chyba do kolejnej niedzieli dla Uszatka wydoli.Troszkę się rozpisałem ale jeszcze dzisiaj mnie trzyma ,aż żal było schodzić na dół i jeszcze zdjęcia:Załącznik 37128Załącznik 37129Załącznik 37130Załącznik 37131Załącznik 37132Załącznik 37133Załącznik 37134Załącznik 37135Załącznik 37136Załącznik 37137
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek71
Wiosna :mrgreen:
W piątek było tak:
http://www.bmiller.pl/forum/2015/piatek.jpg