E tam, śliczny cis to cis, na jeszcze jednym tez widać cisy, reszta to Rezerwat Cisy,jaki wniosek: czepiasz się :lol: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Michał
Wersja do druku
E tam, śliczny cis to cis, na jeszcze jednym tez widać cisy, reszta to Rezerwat Cisy,jaki wniosek: czepiasz się :lol: :wink:Cytat:
Jakiej oficjalnej trasy? Nie ma tam żadnego szlaku, ani ścieżki spacerowej, nie jest to teren Parku Narodowego, wiec można chodzić...jaki wniosek...czepiasz sie :mrgreen:Cytat:
Pozdrawiam :wink:
Ano właśnie - pewnie rezerwat jest ogólnie dostępny. A mnie burakowi wydawało się, że ma ściślejsze reguły niźli park narodowy (jak to durmnie durnie brzmi).Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Ale spoko - przywitałem się jeno po swojemu przy okazji tych postów z forumowiczami, po tylko coby
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROKU TYM I NASTĘPNYCH - BUZIAKÓW i DZIKICH BIESZCZADÓW DLA WSIECH
P.s.
Piotrze - widzę co Ty ciungle na straży
Ktoś musi... Hobby takie mam - lubie wkurzać ludzi ;) Niedługo dojde w tym do perfekcji i w Bieszczady będę jeździł w przebraniu, tylko nie wiem co lepiej włożyć: maske Zorro, strój Batmana czy od razu popracowac nad miksturą Hollowmana ;)Cytat:
To ci zostanie kibelek :DCytat:
Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
Kibelek też robię i mam zamiar uwinąć się do końca stycznia, a potem...Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Też będę się chwalił swoimi zdjęciami :-)
Gdyby to zależało od kafelków i kibelka, to wracałbym w Bieszczady co miesiąc.. na 2 - 3 tygodnie :lol: :lol: i nie czekałbym do końca stycznia :wink:
Czekam na fotki Doczu :!:
Długi
Bieszczady są ostatnio łaskawe - drugą z kolei niedzielę oglądałem Tatry, tym razem ze Smerka. Przyznaję ze wstydem, że zebrałem się na wczorajszą wyprawę póżno i na Smerku byłem dopiero po 13. Ale i tak było co oglądać :-) Poniżej widok spod Smerka na Połoninę Wetlińska i z samego szczytu na Tatry. Jako że w takiej skali widać niewiele - Tatry to ten ciemniejszy fragment na horyzoncie po lewej - dodatkowo powiększenie samych Tatr (z innego zdjęcia). Mogę się tylko domyślać, jaki widok był rano gdy Tatry były oświetlone przez wschodzące słońce...
Poza Bieszczadami i Tatrami wszystko wokół było w chmurach, nad całą Słowacją bita smietana :-) Tylko na północ i północny zachód brzydka, ciemno-szara chmura.
Pozdrawiam
Bartek
Ostatnie moje fotki z "Krótkiego wypadu w Bieszczady". Tak wygładały fragmenty Bieszczadów w dniach 14.01 i 15.01. 2006 r....
Temperaturka spadła i znów wszystko cudnie lśni... piękna taka zima :D 8) Kilka fotek z dnia dzisiejszego (22.01)...okolice Sanoka :lol: