nie jestem pewien na 100%, ale 2-3 lata temu był chyba jakiś "hepening" na szlaku z Przeł. Wyżnej na Połoninę Wetlińską - ChatkaCytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Wersja do druku
nie jestem pewien na 100%, ale 2-3 lata temu był chyba jakiś "hepening" na szlaku z Przeł. Wyżnej na Połoninę Wetlińską - ChatkaCytat:
Nie pojechałem na łykend w Bieszczad :( , to sobie wspominam. To było w 2003. miejsce sie zgadza.
pozdrawiam
Nie jesteś sam :-(Cytat:
To jest mój pierwszy majowy weekend od kilku lat, kiedy nigdzie nie jade :-(
Bardzo mi z tym źle :-( :evil:
Możemy wirtualnie o 22:00 Stuknąć sie browarkiem. :D Moze to coś pomoże. ja przynajmniej mam telefoniczne relacje od Barnaby. Dzisiaj spał koło Baligrodu.Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
No czemu nie :-) Zwłaszcza że jest okazja, bo dziś zakupiłem sobie giepeesa :-)Cytat:
No i jak mu tam ? Tłoczno było czy spokój ?Cytat:
Pytanie z rodzaju retorycznych. Mu tam zawsze dobrze. :D Chatka była pełna. Nawet jakaś ekipa na strychu koczowała. Napisz na PW co to za sprzet? kiedyś się przymierzałem, żeby coś takieko kupić.Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
A czy ja mogę do was dołączyć? Też mi źle, że nie jestem w Bieszczadach, i smutno..., i tak trochę ciężko... :( Dobrze, że choć forum jest...Cytat:
Witam Cię Wojtku i zapraszam do towarzystwa
Dzięki, właśnie siedzę przy szklaneczce "najlepszego piwa w Europie". A tak nawiasem mówiąc, coś nasz Admin nie przestawił się na czas letni :? . Co do "detali" w tym wątku: dobra sprawa na "nauki" Bieszczadów. No to zdrówko...Cytat:
Byłem nastepnego dnia po Barnabie (widząc po wpisie) i przyszedł jeden taki mało miły od flinty i... gdyby nie Zuberek któremu wszędzie wolno to byłaby dziwna gadka.Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Przy okazji pierwszy raz odwiedziłem to miłe miejsce. Przyznaję że bardzo urocze.