Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
hmm jak to nie ma? Przecie jest Wetlina... ale tą knajpę z innych powodów już dawno odrzuciliśmy.
O ile pamiętam, Wetlinę odrzuciliśmy właśnie dlatego, że z "bieszczadzkości" została jej tylko nazwa :|
Co do propozycji Bertranda - jestem za. Nie ustaliliśmy nowej miejscówki, a czwartek już jutro, więc jeśli meeting ma się w ogóle odbyć, to proponuję:
Spotykamy się w czwartek, 5 marca, w Czwartej Szklance (ul. Śniadeckich 17, www.szklanka.pl) o godz. 18.00.
Wysyłam maila zaczepnego. Ja będę. Gdyby Kol. Prezydentowi udało się wpaść przynajmniej na chwilę, to by podrzucił wiadomy towar. No i stworzylibyśmy już grupę :mrgreen:
Edit - WP potraktowało mnie jak spamera, więc nikt, kto ma tam skrzynkę, nie dostanie maila zaczepnego :|
Z chęcią bym się stawił na spotkanie, ale jak zwykle w taki dzień mam drugą zmianę. Wypijcie moje zdrowie i życzcie miłej pracy :)
Może następnym razem się uda.
a ja jak zwykle powtórzę... w czwartki my odpadamy. Zycze udanego spotkania
Poczta nadal mnie nie lubi, więc pozwolę sobie publicznie: z Waszych maili wynika, że jutrzejsze spotkanie będzie kameralne :| Naprawdę żałuję, ale:
1. Nigdy nie było i nie ma tak, że wszystkim pasuje.
2. Jutrzejsze spotkanie jest organizowane w trybie pilnym, ad hoc, głównie z okazji wizyty Bertranda.
3. Jeśli nie odpowiada Wam miejsce i/lub tradycyjny dzień spotkań, to niechże wreszcie ktoś zaproponuje coś konkretnego, a nie "jakąś praską knajpkę", do której "mogę wpaść po zmroku w co trzeci piątek nieparzystego miesiąca" :roll:
Póki co, nieliczni spotykają się jutro w wiadomym miejscu i o wiadomym czasie, jak zwykle wszyscy są mile widziani :-)
Przewiduję uczestniczyć w spotkaniu.
Donoszę, że wczorajsze spotkanie szklankowe odbyło się w wyjątkowo licznym gronie i jak zwykle miłej atmosferze 8)
Za udział wzięli:
- Aleksandra,
- Bertrand236,
- Wojtek1121,
- Stały Bywalec,
- niżej podpisany.
Dokonano tradycyjnej wymiany wspomnień, opinii, plotek i koszulek. Prezydent KIMB podpisał powsimordowe certyfikaty, które tym samym stały się prawomocne, a zatem laureaci znów mają okazję do świętowania. Ponadto w głowach zebranych zakiełkował pomysł warszawskiego zlotu gwiaździstego w październiku. Wbrew pozorom idea ma wyjątkowo dużą szansę na urzeczywistnienie się, jako że została zrodzona - w zasadzie - na trzeźwo.
Pozdrawiamy wszystkich nieobecnych, szczególnie kolegę Paszczaka, który miał dotrzeć, ale zetknięcie ze stołecznymi realiami czasem boli :lol: ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Pozdrawiamy wszystkich nieobecnych, szczególnie kolegę Paszczaka, który miał dotrzeć, ale zetknięcie ze stołecznymi realiami czasem boli :lol: ;)
Hehe, poprosiłem bertranda by pozdrowił także i Was ;)
I proszę tu nie drwić ze mnie ;P bo w kwestii dojazdu mam już wszystko obcykane. Prawdopodobnie jeszcze kilka tygodniu tu będę bawił więc o ile spotkania nie zanikną to w końcu się pojawię i poznam zacne grono miejscowych tudzież zamiejscowych.
A realia stoliczne tak nam przypasowały, że był to raczej tydzień przymiarek niż pracy i chcąc dziś wcześniej do domu uciekać wczoraj posiedzieliśmy dłużej...żeby choć symboliczne cokolwiek mieć zrobione, ale o tym cii...:mrgreen:
A oto wyniki szybkiego quizu nabiałowego:
Warszawskie jajeczko bieszczadzkie odbędzie się we środę 8 kwietnia o godz. 18 w pubie Wetlina, mieszczącym się w Centrum Handlowym Land przy Wałbrzyskiej 11. Nic nie mówiący opis i mapka są tu. Jak zwykle wszyscy mile widziani, zające i kurczaki także :smile:
Słyszałem od bywalców (tych przez małe "B"), że w Wetlinie zrobiło się przyjemniej, więc pomyślałem, że możemy dać lokalowi drugą szansę :) Dla tych, którzy nie byli - knajpka mieści się na otwartym dziedzińcu, więc nie trzeba wchodzić do centrum handlowego. Jeśli na stacji metra Służew skorzystacie z wyjścia południowego prawego, wyjdziecie wprost na rzeczony dziedziniec.
Edit - jeśli ktoś z mazowieckich bieszczadników nie dostał maila z informacją o jajeczku, a chciałby być na bieżąco informowany o spotkaniach, proszony jest o podesłanie maila na moją skrzynkę forumową.
Jeżeli przełożycie na wtorek, to będziecie mieli gościa. Nie, żebym się wpraszał ;). Warszawskie, to warszawskie...
pozdrawiam