Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
(...)
Przejdźmy więc do tematu pt. lokalizacja KIMB, bo póki co żadnych konkretów nie mamy.
A czas głosowania się zbliża.
Ależ Matyldo, mamy już "cztery konkrety", chyba nie czytasz tego wątku uwaznie.
Oto one:
www.orwbystre.com
www.krywe.webpark.pl
www.sekowiec.net
www.carynska.pl
Listę zgłoszeń zamknę dopiero 15 stycznia. Może do tego czasu jeszcze ktoś zaproponuje jakąś inną lokalizację ?
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Jeśli jedziemy na KIMB to jedziemy w Bieszczady i koniec kropka. Do Lwowa możemy zorganizować się w innym terminie, jeśli będzie tyle zapału i chęci co teraz.
Ależ Mati … Ty zazwyczaj jedziesz na 2-3 dni a ja chce na 10 , żaden tam inny termin mi nie pasuje bo w Bieszczady mam wystarczająco daleko . Dwa dni mi w samochodzie całkiem wystarczy – nie planuje kolejnych „straconych” dni . W innym terminie to i owszem Ty możesz bo masz bliziutko ( wpadnij do mnie po Nowym Roku to podjedziemy do Kaliningradu ;) )
Co do lokalizacji to ja jednak zostaje przy UG – swojsko , wygodnie i „bezpiecznie „
Co do Lwowa czy cokolwiek innego (Ukraina ) proszę mnie na zapisać pro-forma (bez mojego auta )
Co do Krywe to i owszem idę - sama, to nie jest miejsce na grupową eskapadę .
P.S
Czy do Lwowa czasem nie wypada w kapeluszu jechać ?
[QUOTE=iza;69807] wpadnij do mnie po Nowym Roku to podjedziemy do Kaliningradu ;)
Bardzo chętnie, jak tylko załatwię życiowe sprawy to przyjadę!
To ja już przystaję na te konkrety!
A ja mylę, ze to wszystko są tylko propozycje, przecież nie ma żadnego przymusu lub obowiązku.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Co do Krywe to i owszem idę - sama, to nie jest miejsce na grupową eskapadę .
Sama? A kto Cię będzie z bagna wyciągał?
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
A ja mylę, ze to wszystko są tylko propozycje, przecież nie ma żadnego przymusu lub obowiązku.
B.
Nie ma i to jest super
Jest coś co się nazywa WEWNĘTRZNA POTRZEBA!
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
A wiec Krywe (+Tworylne, z przejsciem przez bród na Sanie) przesuwamy na czwartek. A może w środę zjazd na rowerach z Przełęczy Żebrak do Bystrego? W Wisanie jest wypożyczalnia rowerów.
Zaczyna się klarować konkretny plan.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Pewny jesteś tego, co piszesz ?
Musiałeś chyba od maja br. bardzo ostro formę wyszlifować.
Ale - ja się zapisuję. Piskal pewnie też, o ile jakaś piękna płeć piękna mu innej opcji spędzenia wolnego czasu nie zasugeruje.
No pewnie,że się piszę!
Jeżeli Krywe lub Sękowiec, to z niewielką grupą przejdę się na Stoły, lub w pobliże, żeby Parku nie spostponować
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
(...) przejdę się na Stoły, lub w pobliże, żeby Parku nie spostponować
Rozumiem, że na Stołach stoi zakaz wejścia na ścieżkę do Wysokiego Berda przez Błyszczowe Berce, bo to już Park. Gdyby nie to, można byłoby wrócić do Zatwarnicy przez Przełęcz Orłowicza .