Wpadaj !! ...zapraszamy !! :-P
Wersja do druku
Wpadaj !! ...zapraszamy !! :-P
Już mniej więcej wiem wszystko i tak: mam tylko 2h, czy z punktu widzenia praktycznego to da się zrobić?I czy do tej knajpy nie jest mi szybciej dojechać np. eee jak się ten wcześniejszy przystanek nazywa, Marymont?stacja metra czy tam dworzec. Bo to zawsze jakieś i 20-30minut wcześniej niż wysiadając już pod Pałacem Kultury.
Hej, ale niespodzianka :) I północ i południe ;)
U mnie niewiadoma: jeżeli planowany wyjazd dojdzie do skutku, to mogę nie dotrzeć. Ale może coś pokombinuję.
Marymont to dworzec i metro. Masz tam tramwaj, ale będziesz musiała nim przejechać na około; bo przez tereny cmentarzy - w linii prostej - nie jedzie. Nie wiem czy dużo zaoszczędzisz czasu. Ze śródmieścia tramwaj 24 powinien jechać ok.20 min.Cytat:
jak się ten wcześniejszy przystanek nazywa, Marymont?stacja metra czy tam dworzec. Bo to zawsze jakieś i 20-30minut wcześniej niż wysiadając już pod Pałacem Kultury.
Stolik zarezerwowany na godzinę 19.00 na hasło Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne.
Jeszcze raz strona lokalu: http://www.tawernakorsarz.pl/
Do zobaczenia :)
Krysiu!powiedz gdzie ty przyjeżdzasz tj na który dworzec i o której to możemy Cie przecież zgarnąć jadąc do tej knajpy-to bedzie najszybciej!Umawiaj się z tomasem pablo,ja dojade i tak autobusem bo mam prawie spod bloku a on Cie bezpiecznie dowiezie i spotkamy się na miejscu.
Dzięki Kochana, trochę jest źle, bo to jest autobus, więc przyjedzie jak przyjedzie;-))
Raz szybciej, raz później (jak w Łomiankach korasy będą), więc nie chcę Was kłopotać;-))
Gdzieś w tym bajzlu za plecami mam mapę Warszawy;-))no i już wiem, że tramwaj 24, więc dzięki!
Krysiu nie wymiguj się. Jadąc na spotkanie przejeżdżam przez Łomianki to mogę porwać Ciebie po drodze.
ooo, tylko nie wiem gdzie tam jest przystanek;-))))nikt nigdy nie wysiadał w Łomiankach ha ha ha
A pod Szpitalem Bielańskim też jedziesz?
Bo tam na pewno takowy jest.
Koło szpitala Bielańskiego też jadę. Zadzwoń z trasy do mnie numer telefonu chyba masz jak co to mogę podać ponownie.
Mam, mam, dzięki;-)
no tak...
a ja w piatek wyjeżdżam...
będę z wami myślą
życzę udanego spotkania, i wychylcie kufel pifka za nieobecnych :)
pozdróffki :)
Spotkanie się odbyło. Lokal został zdyskwalifikowany z powodu zbyt dużego hałasu, zwłaszcza podczas prezentowania muzyki na żywo. Zostało zrobionych kilka zdjęć, które mam nadzieję zostaną zaprezentowane.
:-(..jak na złość się coś popierdzieliło.............
Przybyłem, przeżyłem i powróciłem. W skromniejszym gronie spotkanie piątkowe kontynuowaliśmy w inszych zakamarkach stołecznej metropolii.
Proszę. Marcin z lasu pojechał do dżungli.
Pozdrawiam!
P.
Nie było nas dużo tym razem, ale jak zwykle dokazywaliśmy:grin:. Marcin doznał lekkiego szoku chwilowo zamieniając krainę szczęśliwości na wielkomiejską dżunglę, jednak dzielnie sobie radził i szybko się rozkręcił;-)
Ci, co jeszcze nie mieli okazji, z dumą prezentowali formowe koszulki. Zamówiliśmy sobie frytki i ziemniaczki a potem ziemniaczki i frytki. Z muzyką jakoś sobie radziliśmy, daremnie jednak czekaliśmy na jakąś bieszczadzką szantę;-)
Dzięki Adze i drugiej Agnieszce mieliśmy okazję na bardzo sympatyczne kameralne spotkanko, w niecodziennym miejscu;) ale o tym cicho sza...bo rzeczywiście były to zaklęte rewiry...
Do następnego!
Jak często robicie spoty?
Spontanicznie. Zależy to od kilku czynników. Jednym z nich, jest rzucone hasło do spotkania, stwierdzenie, że dawno spotkania nie było lub wizyta forumowicza z bardziej lub mniej odległego miasta. Jak widzisz nie ma określonej częstotliwości spotkań. Witaj na Forum i zapraszamy :)
Dziękuję za zaproszenie i również witam. W sumie dawno się zarejestrowałem, lecz tylko czytałem. Teraz chyba czas na krok na przód. :)
Witaj !
zapraszamy ;)
;) miła wiadomość !! ..czekamy
A do Sopotu nie jest Ci po drodze?
Panowie, proponuję złoty środek i spotkanie u nas;)
Pomiędzy 3miastem, a Wawą po środku jest OLSZTYN!;-)
Zapraszam do mnie;-)
Jestem za tylko proponuje spotkanie w Pracovni piwka maja z UA i muzyczke nie zagłośną.....
O, rzut beretem. :)
no i blisko metra :)
Dla mnie lokalizacja dobra ponieważ będę miał możliwość dotarcia bezpośredniego autobusem i wypicia piwa z uczestnikami spotkania.
a na kiedy planowane jest spotkanie? Może i mi uda się dołączyć...
Czy mogę uzyskać jednoznaczną informację : czy jest dziś spotkanie
Dobra! Gdzie nie napiszę to narozrabiam.
Nie przyjadę przed świętami do Warszawy. Jak będę coś wiedział w 100% to dam znać. Przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam
oj, szkoda...szkoda....