Odp: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan Tulin
Więcej wiary, chłopie. Po pierwsze odcinek między Cisną i Wetliną to zaledwie 19 km, Dookoła ziemie Lasów Państwowych, Park Narodowy, parki krajobrazowe, Natura 2000. Nie istnieje inne miejsce poza Jasłem, gdzie można zbudować następny wyciąg (chyba, że znasz takie). Po drugie jak mówię o barykadach to mówię. Reprezentuję wetlińskie Stowarzyszenie Rozwoju Wetliny i Okolic. Mamy 84 rozsądnie myślących ludzi. To jest siła. Jeżeli pojawiłby się rekin to mu się korytarz ekologiczny przetnie i po rybie.
Tymczasem proponuję dżin wspólnie wypuścić z butelki w kierunku organizmu.
Browar więcej wiary w ludzi. Jasło to ziemia będąca własnością skarbu państwa, w dużej mierze zarządzana przez Lasy Państwowe. Leży na terenie Wetlińsko-Ciśniańskiego Parku Krajobrazowego wchodzącego w skład Miedzynarodowego Rezerwatu Biosfery "Karpaty Wschodnie" . Obejmuje je w całości Natura 2000;):lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan Tulin
Więcej wiary, chłopie. Po pierwsze odcinek między Cisną i Wetliną to zaledwie 19 km, Dookoła ziemie Lasów Państwowych, Park Narodowy, parki krajobrazowe, Natura 2000. Nie istnieje inne miejsce poza Jasłem, gdzie można zbudować następny wyciąg (chyba, że znasz takie). Po drugie jak mówię o barykadach to mówię. Reprezentuję wetlińskie Stowarzyszenie Rozwoju Wetliny i Okolic. Mamy 84 rozsądnie myślących ludzi. To jest siła. Jeżeli pojawiłby się rekin to mu się korytarz ekologiczny przetnie i po rybie.
Tymczasem proponuję dżin wspólnie wypuścić z butelki w kierunku organizmu.
Widzę żeś optymista,ale może słyszałeś takie powiedzonko: "nie ma złego co by na gorsze wyjść nie mogło" ? Bardziej dosadnie zilustruję to słowami Niccolo Machiavellego z "Księcia" : "człowiek ze swojej natury jest zły,więc trzeba go zmusić aby czynił dobrze".
A o rekinach to chyba wiesz niewiele,dla takiego gościa milion to śmieć,dla urzędnika - plaża do końca życia...
PS Twoja propozycja z dżinem jest nieułomna.
Wow
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Browar więcej wiary w ludzi. Jasło to ziemia będąca własnością skarbu państwa, w dużej mierze zarządzana przez Lasy Państwowe. Leży na terenie Wetlińsko-Ciśniańskiego Parku Krajobrazowego wchodzącego w skład Miedzynarodowego Rezerwatu Biosfery "Karpaty Wschodnie" . Obejmuje je w całości Natura 2000;):lol:
Ty jeszcze tu! na ty forum?
Od kiedy Jasło to ziemia. Tyle bzdur w jednym zdaniu to tylko Ty porafisz napierd..ć.
Przestań ćpać - zdrowie to cenna rzecz jak Natura 2000.
Chroń to cuś i zapisz się na leczenie - najlepsiej z NFZ.
Nieustająco zmartwiony Twoim stanem
Twój misio-pysio
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
No i jest na nim pogrzebany as z rękawa, he he :twisted:
A na temat wiary w ludzi patrz mój poprzedni post.
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Wow
Ty jeszcze tu! na ty forum?
Od kiedy Jasło to ziemia. Tyle bzdur w jednym zdaniu to tylko Ty porafisz napierd..ć.
Przestań ćpać - zdrowie to cenna rzecz jak Natura 2000.
Chroń to cuś i zapisz się na leczenie - najlepsiej z NFZ.
Nieustająco zmartwiony Twoim stanem
Twój misio-pysio
Michał, na litość boską, uśmiechnij się.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
No i jest na nim pogrzebany as z rękawa, he he :twisted:
A na temat wiary w ludzi patrz mój poprzedni post.
:twisted:
Mocne strony:
-silne poparcie dla planów inwestycjnych wśród miejscowych przedsiębiorców i mieszknców gminy,
- bardzo duża przychylność dla inwestycji u lokalnych polityków i samorządowców,
na poprzedniej stronie przytoczona zostala opinia Woja.W ze wyciag i cala inwestycja to nic zlego pod warunkiem zachowania chroniacego przyrode.Domyslam sie ze chodzi tu o osobe wicedyrektora BdPN-przykro mi tu to pisac ale dla mnie opinie tego pana sa GOWNO warte.Wszak to cala dyrekcja parku slynie z ekologicznych rozbiórek obiektów,takze szalasów przewodnickich itp.Tzn przez palenie ww
Oceniasz opinie ludzi myląc co robią, Woj był dyrektorem do 0 ile się nie mylę do 2005 roku po nim był Komornicki/chyba nie przekręciłem nazwiska/, a obecnie jest T. Winnicki. Woj jest na emeryturze i dorabia sobie jako specjalista w Ośrodku Edukacyjnym w Lutowiskach. Uważam że jego opinia jest miarodajna, oraz warta uwagi. Nie znasz do końca historii tych rozbiórek więc nie rzucaj oskarżeń. Według tego co napisałeś to dyrekcja podpala te obiekty. Ciekawe wnioski. Ale lepiej napisz o Jaśle i wyciągach.
Cytat:
Zamieszczone przez
zbyszekj
Oceniasz opinie ludzi myląc co robią, Woj był dyrektorem do 0 ile się nie mylę do 2005 roku po nim był Komornicki/chyba nie przekręciłem nazwiska/, a obecnie jest T. Winnicki. Woj jest na emeryturze i dorabia sobie jako specjalista w Ośrodku Edukacyjnym w Lutowiskach. Uważam że jego opinia jest miarodajna, oraz warta uwagi. Nie znasz do końca historii tych rozbiórek więc nie rzucaj oskarżeń. Według tego co napisałeś to dyrekcja podpala te obiekty. Ciekawe wnioski. Ale lepiej napisz o Jaśle i wyciągach.
Tak. Nie chce w żaden sposób obrazić pana Woja Wojciechowskiego (nie wiem czy nadal czyta to forum) ale nasunęło mi się pewne określenie, które słyszłam od pewnego naukowca. Gdyby Woj dalej był dyrektorem to zamieniłby BdPN w lunapark. To człowiek kompromisu, znakomicie znający Bieszczady i znający problemy żyjących tu ludzi.
est to nudne
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Tak. Nie chce w żaden sposób obrazić pana Woja Wojciechowskiego (nie wiem czy nadal czyta to forum) ale nasunęło mi się pewne określenie, które słyszłam od pewnego naukowca. Gdyby Woj dalej był dyrektorem to zamieniłby BdPN w lunapark. To człowiek kompromisu, znakomicie znający Bieszczady i znający problemy żyjących tu ludzi.
Choć raz - jeden raz przeczytaj to co piszesz. Masz talent do pisania steku bzdur w jednym zdaniu.
Ty wszystko słyszysz od innych - najlepiej jak są to naukowcy nieznani nikomu oprócz Ciebie.
Schizofrenia?
P.s.
Opamietaj się - zgódź się na leczenie. To nie boli i sfinansują toto za Ciebie.
Pamiętaj, że My pomożemy!! Nie zostawimy się na pastwę Twojego drugiego Ja.