Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
To wy pójdziecie,a ja na was poczekam na miejscu:)
Porozmawiamy o tym na najbliższym spotkaniu!Ja tylko przypomniałam,że takie plany zostały zamierzone.Bieszczadnik ma wędrówkę we krwi (choć bywa,że i co innego też)
Mam pomysła:) WUKA,czosi,dziadzia,armia i Wojtek wyruszą z Torunia,po drodze dołączą do was piskal z Julką i tak dojdziecie do Bydgoszczy,czyli do mnie:):):)(chyba nikogo nie pominęłam)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Mam pomysła:) WUKA,czosi,dziadzia,armia i Wojtek wyruszą z Torunia,po drodze dołączą do was piskal z Julką i tak dojdziecie do Bydgoszczy,czyli do mnie:):):)(chyba nikogo nie pominęłam)
A za tydzień wycieczka w drugą stronę i Ty zaczniesz.
A w poniedziałek może warto kupić "Nowości"?
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
To wy pójdziecie,a ja na was poczekam na miejscu:)
to ja mam pomysł. Kasiu niech oni wyznacza koniec trasy, a my tam już będziemy na nich czekać.... moze im coś przygotujemy na powitanie;] wiesz taki sztab organizacyjny, a może bardziej techniczny ;] albo podczepimy sie po drodze;]
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
nie WCALE nikogo nie pominełaś ;]:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
nie WCALE nikogo nie pominełaś ;]:mrgreen:
Wiola wybacz mi plissss:) ale wiesz to zachmielenie mi w głowie jeszcze zostało:) a co do opcji oni idą my czekamy na miejscu z niespodzianka,jestem ZA:) Bo piskal nie ma litości dla mnie!!! żebym ja musiała sama w drugą stronę...o nieeeeee:roll: :grin: Jak mi się uda to we wtorek będzie mała niespodzianka!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Wiola wybacz mi plissss:) ale wiesz to zachmielenie mi w głowie jeszcze zostało:) a co do opcji oni idą my czekamy na miejscu z niespodzianka,jestem ZA:) Bo piskal nie ma litości dla mnie!!! żebym ja musiała sama w drugą stronę...o nieeeeee:roll: :grin: Jak mi się uda to we wtorek będzie mała niespodzianka!!!!
no z tym przebaczeniem to jakoś się dogadamy...;]
Już dziś o 18 w Zezie kolejne spotkanie. Trzeba omówić plany związane z wiosennymi marszrutami. I wiele innych spraw.