Odp: Beskid Niski (rowerowo) sercu bliski
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Podoba mi się to co zrobił i opisał Pete, .... ale ja bym to zrobił zupełnie inaczej
Mnie też się podoba, chociaż ja zrobiłbym to zupełnie inaczej, niż bu to zrobił Henio:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Większość forumowiczów to osoby z doświadczeniem i dystansem więc nie zapalają się do wyrażania opinii
Jestem osobą nie całkiem postronną, bo autora znam osobiście a nawet z nim tu i ówdzie bywałem, na dowód czego poniższe zdjęcie.
https://ciekawe.tematy.net/2012/img/IMG_8086.JPG
Pozwolę sobie jednak wyrazić opinię;-)
Wystarczy odrobina wyobraźni zakropiona małą dawką tolerancji i jedziemy z Piotrkiem w Beskid Niski!
Z dyskretną uwagą: autoportrety kiepskiej jakości i w dużej ilości mogą trochę rozpraszać uwagę czytelnika. W naturze lepiej wyglądasz;-)
Widać lata lecą a ja o tym zapomniałem i zbytnio prezentowałem swoją facjatę :) Punkt wzięty na przyszłość.
A Wojtku, jasne że chętnie w Niski. Zawsze :)
P.
3 załącznik(ów)
[ciach] ... [ciach]
Pete - po Twojej robocie nie było co za bardzo poprawiać, coś tam z boku wyciąłem, by go odsłonić dla jadących z dołu
Cytat:
Zamieszczone przez
Dlugi
Pete - po Twojej robocie nie było co za bardzo poprawiać, coś tam z boku wyciąłem, by go odsłonić dla jadących z dołu
Super :) nie ma to jak w odstępie dwóch tygodni dwa Trampki coś dobrego zrobiły w tym samym miejscu. Piątka! :)
P.