:) obsługa ma prawo psioczyć... Jakbyś siedział tam przez tyle co L... i D.... Też wyrobiłbyś w sobie pewne surowe nawyki... W każdym razie tylko raz dostałem opiepsz od L... jak zapomniałem zgasić światło na korytarzu :)
Wersja do druku
:) obsługa ma prawo psioczyć... Jakbyś siedział tam przez tyle co L... i D.... Też wyrobiłbyś w sobie pewne surowe nawyki... W każdym razie tylko raz dostałem opiepsz od L... jak zapomniałem zgasić światło na korytarzu :)
Na katorge ich tam zesłali i przywiazali do masztu? :) My to rozumiemy, ale ktoś kto jest pierwszy raz tez wyrabia sobie zdanie... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marcin
W każdym razie nie znalazł sie nikt kto mógłby ich zastąpić i chyba się nie znajdzie...
Ludzie chamieją! Nie przejmuj się :) to nie jest Twoja wina :) czuję podobnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Grzesiek
Latek i mnie przybywa... rosną następne pokolenia Polaków u których ewoluują złe zachowania odwrotnie proporcjonalnie do kultury i mam wątpliwości czy w naszym narodzie da się te proporcje zmienić. Tolerancja pozostaje na tym samym poziomie to społeczeństwo sie zmienia ..... na gorsze niestety.Cytat:
Zamieszczone przez Grzesiek
Dzisiaj mam taki nastrój, więc odpowiem takim cytatem:
"Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła (...). Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim (...)".
Niestety nie udało mi się w ostatnim czasie spotkać chamów na Wetlińskiej... Turystów jak na lekarswo... Ale pociesze wszystkich tropicieli chamstwa w Bieszczadach. Jak wracałem w środę do domu, musiałem stać 5 min przed przejściem dla pieszych, gdyż od północy jechał sznur aut w większości z rejestracją zaczynającą się na W.