Odp: Nowa kamerka w Bieszczadach
rozumiem ze milo uraczyc oko bieszczadzkim widokiem... rozumiem ze to sie przydaje jak ktos chce w gory pojechac- mozna pogode podejrzec, mozna tam troche byc nawet jak cie tam nie ma... ale jakos sie dziwnie czuje jak ide przez gory: las, pola, wiatr i .... docieram w miejsce typu np. wielka sowa i widze tabliczke "teren monitorowany".. jakis taki jak zgrzyt po szkle...
ze zbioru detali nowoprzybyłych w Bieszczady chyba wolę mostki niż kamerki..:mrgreen:
Śledzeniem ani teraz ani w przyszłości sie nie przejmuję, kamerka może być użyteczna do podejrzenia pogody. Natomiast jak zatęsknię za biesami to otwieram sobie album. :)
A ja wsiadam w auto i za 4h jestem na miejscu - hmm, biorąc pod uwagę remonty to może się to przedłużyć...
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Klimat Bieszczad nie przeminie przez jeszcze jedną czy dwie kamerki.
Pomyśl o ludziach, którzy w Bieszczady nie mogą pojechać - a tęsknią, marzą, czekają aż szef raczy udzielić urlopu; pomyśl o tych, którzy udręczeni codziennością, po powrocie z pracy mogą choćby na małą chwilkę przenieść się w ukochane Bieszczady...
No i jaka to "pełna kontrola"? Dobrze znany widoczek, ukochany, zatrzymany w kadrze - w sercu. Potwierdzony w ciężkiej chwili na monitorze...
Potwierdzam.Sam korzystam z tych kamer bardzo często.
I owszem,mam zdjęcia,mam też obrazy Bieszczad w głowie ale gdy nie mogę tam z różnych powodów pojechać pozostaje ich namiastka w postaci kamerki.
Ja za nie bardzo dziekuję i ciesze się ,że są.
iść za Twoim Dorota i Pawelesowym mysleniem (pozornie tylko pobożnym i slusznym) to powinno sie tez umożliwić milośnikom np.Tatr oglądania widoków z Mnicha czy rysów a najlepiej żeby można było kolejką wjechac na Swinicę, bo przecież nie wszyscy nawet jak ich szef pusci nie mogą tam wleżć. Można nt temat pisac i pisac, a kto Ci dał gwarancje że na dwóch kamerach sie skończy ? Znając zycie to dopiero początek, i jakie wiersze bee Wuka pisał? " przez mgłę się sączy reflektor slońca... tu reflektor jest przenośnią a co bee dalej
Anka-szklanka sorki ale pieprzysz trzy po trzy.Przecież na Tatry też są kamerki i Ty dobrze o tym wiesz.Kamerka jest w Kolibie z widokiem na Tarnice ale przecież nie na samej Tarnicy tudzież Pukowym Berdzie,więc Twoje zestawienia z Mnichem czy Rysami jest bezsensu.Kocham góry,Ty zapewne też a ponieważ nie znamy się osobiście szkoda się licytowac kto bardziej je miłuje i co dla nich jest najlepsze.Ja wiem jedno:dzięki tej kamerce(i tej w UG)jestem codziennie tam gdzie kocham być. Dzięki Ci Stachu.
wkurzające to co piszecie milosnicy Bieszczad od siedmiu boleści
Oho! Robi się niebezpiecznie....
Niech stawiają kamerki oby schodów i kładek nie budowali :P