Ahbisie, nic się nie przejmuj.
Właśnie zostałeś zarekomendowany znajomej niedźwiedzicy z Otrytu.
I nie tylko na "loda", lecz na full service.
Wersja do druku
Ahbisie, nic się nie przejmuj.
Właśnie zostałeś zarekomendowany znajomej niedźwiedzicy z Otrytu.
I nie tylko na "loda", lecz na full service.
Lepiej się zastanów co pierdol..Cytat:
Zamieszczone przez wowka
Za coś takiego jest paragraf.
Pewien Koleś niewyżyty raz w Biesy zawitał...
Latał z fiu..em po Caryńskiej - o agencje pytał....
Pozdrawiam
Kriss40
Pewien Koleś niewyżyty raz do miasta zawitał...Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Latał z fiutem po ulicy - o agencje pytał
Baby nad się zlitowały
i co miały to mu dały..
Tak samo dla płci przeciwstawnej.
Jakżesz obłudne i perfidnie zakłamane jest to społeczeństwo polskie!!1
Nóż się w kieszeni sam otwiera - uwaga na jaja.
Gościu (sorki za to określenie) pyta o agencje (a nie burdel) - a tu wataha jajcarzy daje popis. I co najwredniejsze w tym skretyniałym, kościelnym badziewiu - od razu daje mu łatkę zboczka. Kto tu jest zboczony? Nie używam innych bardziej adekwatnych określeń, gdyż akuratnie tutaj moderator zadziała.
Brzydzę się określeniem Polak w każdej tego typu sytuacji.
Brawo gościu - a mnie się wydawało, że na tym akuratnie forum ludziska są w stanie zrozumieć wiele, są tolerancyjni, są po prostu ludzcy,.
Widać uczyć się należy cały czas - tylko dlaczego w takim beznadziejnie durnowatym społeczeństwie.
Nie dziwi mnie już fakt takiego poparcia dla skrajnie terrorystycznego ugrupowania typu LPR.
Lecę puścić pawia - na wolność
Michał, to nie tak. Na pewno poczucie humoru jest tu potrzebne i stąd ten mój "wierszyk". Nie widze nic obłudnego w fakcie, że ludzie tak, a nie inaczej (zreszta nie wszyscy) zareagowali na post nowego Kolegi. I nie o to chodzi, zeby potepiac kogos za to, ze szuka takich rozrywek... cóz.. ludzka rzecz... Tylko nie jest chyba najlepszym pomysłem angażowanie do takich poszukiwań naszego forum. A juz wrzucania przez Ciebie do jednego wora obłudy, LPR-u, czy wreszcie obrzydzenia (pozornie tylko ) polskim ciemnogrodem jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe. A tak w ogóle, zaczynam żałować, że sie w te głupotke dałem wciągnąć, bo to żenujace zaczyna być.. I tak w gruncie rzeczy, to ten nowy Kolega moze tylko miec z nas ubaw. Moze o to mu właśnie chodziło...?
Pozdrawiam
Kriss40
Krzychu - sorki, ale wygodnie było zacytować Twojego posta. Według mnie najbardziej pasował. to nie są osobiste podjazdy - taka ogólna refleksja i to wcale nie koniecznie związana z Bieszczadami, ale jednak to część tego kraju.Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Za przykre skojarzenie - przepraszam
Pozdrawiam
To nie tak. Nie chodzi o to,że pyta o agencje, niech sobie pyta, to też miejsce uzyteczności publicznej ;) Głupotą jest zadawanie tego pytania w odniesieniu do Bieszczadów, szczególnie wg ich podzialu geograficznego i tymbardziej jesli człowiek zaznacza, że bywa w B często - to tak jakby upierdliwie i w kólko Macieju pytal się o port lotniczy bo on akurat lubi latać. Sens jest ten sam - zapewne Wiesz o co mi chodzi. A że u nas agencja=burdel, cóż, jak napisales Polak potrafi - pojęcie to zostalo ujednolicone zarówno przez ciemnogród, jak i przez samych ich właścicieli ktorzy tak naprawde chyba sami nie wiedzą czym to sie rózni.Cytat:
Zamieszczone przez Michał
Zgadzam się, ale Bieszczady to jednak dość spory kawałek terenu a zmiany (z regułly na gorsze) następują szybko.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Wystarczyło albo cicho siedzieć (bo nie mam pojęcia), albo dać konkretną odpowiedź.
Po to forum chyba jest...yhmmm
A pindolenie przenieść na offtopic zakładająć swój wątek.
Pozdrawiam
Było by najlepiej, ale obecnie pindolenie nie jest OT, więc nie ma wyjścia, chciał-niechciał trza pindolić tutaj ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Michał
Kolego Michale, kolega się zagrzał! I po co od razu tak ostro? Kolega od agentur odpowiedź dostał na samym początku, a że później troszkę sobie pożartowaliśmy, to nic złego się nie stało. Ot, sztubackie żarciki dla ludzi z poczuciem humoru. Śmiech dobrze na cerę wpływa! A Ty od razu tak nas wyzwałeś. Rozumiem, gdyby od #$&%! i innych %$@(*@. Ale od LPR?... Niesmak czuję...