Nie doceniasz swojej wiedzy. Właśnie o to chodzilo, to jest na Szerokim Wierchu a opisane w Rewaszu.Cytat:
Zamieszczone przez misiekjakub
Wersja do druku
Nie doceniasz swojej wiedzy. Właśnie o to chodzilo, to jest na Szerokim Wierchu a opisane w Rewaszu.Cytat:
Zamieszczone przez misiekjakub
No to jednak muszę odszczekać :(
hau.. hauuu! HAU! HAU!!!
Bom myślał, że to jest - jako rzekłem - w Miedzypołoninach, czyli w siodle między Rohem i Osadzkim Wierchem ( a ściślej mówiąc - kawalątko za nim), czyli na Wetlińskiej...
hau.. hauuu! HAU! HAU!!!
:? :? :?
:mrgreen:
Witajcie
Minęło kolejne 24 godziny.
Tak się zastanawiam czy podać Wam rozwiązanie zagadki na talerzu, czy jeszcze podsypać okruszyn do obiecanego piwa.
Jabol - ty już masz browara na szlaku :)))
Otóż tak.... zdjęcie zrobiono sprzed pewnej chatki.
A niech tam! Dodam więcej: "TKACZUK TEMU DOMOWI!"
To powinno bardzo pomóc.
Rzeczywiście to co wygląda na miejsce po ognisku nim jest!
W przygotowaniu kolejny konkurs, tym razem z nagrodami rzeczowymi.
Konkurs fotograficzny.
Otórz poszukujemy najładniejszych zdjęć z doliny Łopienki oraz z samej bazy.
Ze wszystkich nadesłanych zdjęć jury w postaci Zarządu AKT SGGW
wybierze 12.
Każde wybrane zdjęcie to dwa darmowe noclegi w Łopience, oraz egzemplarz kalendarza/plakatu (co z tego zrobimy) z nazwiskiem fotografa.
Co wy na to?????
Lech
No to muszę się tam wybrać bo mam fotki chyba sprzed dziesięciu lat...Pomysł fajnyCytat:
Zamieszczone przez Lech Rybienik
W Bieszczadach już niewiele reliktów Tkaczuka pozostało, hihi. Przed chwilą dopiero obejrzałem wszystkie wątki tego postu i jesli mnie pamięć nie myli to miejsce z zagadki Lecha R. to polana zwana przez dawnych mieszkańców Bieszczadów Kudriawa.Cytat:
Zamieszczone przez Lech Rybienik
Noo... :lol: Podzielę się z toba browcem od Lecha :lol:
poczekaj - może Lech ufunduje drugiego - ja dołożę szkrzynkę i bedzie fajno :DCytat:
Zamieszczone przez Jabol
i zatargamy to wszystko na chatkę :lol:
jestem za!!!!!!! kurde - ja tam byłem z 5 lat temu chyba - nie wiem czy bym trafił :DCytat:
Zamieszczone przez Jabol
Hehehehe
Barszczu no cóż... mamy już więc skrzynkę +dwa jeśliś taki hojny :)
Tylko kto to tam zaniesie???
Aż się zdziwiłem jaka scieżka tam prowadzi....
Lech