ciiii :wink: :mrgreen: :wink: ......tylko nikomu nie mów :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
...hahaha :mrgreen: ...Astra trzyma w dłoni gwizdek...oj nieładnie, nieładnie 8) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Wersja do druku
ciiii :wink: :mrgreen: :wink: ......tylko nikomu nie mów :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
...hahaha :mrgreen: ...Astra trzyma w dłoni gwizdek...oj nieładnie, nieładnie 8) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
..fajnie na Was - popatrzeć..:)
Dobra, dobra. Będę milczał.Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
no cóż przyznam ,że na gwizdek mi to nie wygląda, ale ja się nie znam, bo nie gwizdałem już dawno ;-) Ale nad ręką tzrmającą "gwizdek" widze jakby obłoczek dymu ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
A może to mgła w tle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Masz rację Doczu - to wygłąda na "skręta" ! :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
no i wydało się :lol:
a tak z innej beczki: nikogo na forum nie kręci szukanie takich "skarbów"? Wystarczy tylko mapa :lol: A satysfakcja przednia. :D Niebawem bedzie nowy geocache w bardzo urokliwym miejscu....
Nie chciałem tu uzywać dosadnych określeń :-)Cytat:
Zamieszczone przez Polej
Mnie kręci, ale nie bardzo mam możliwości, aby być tam tak często jak Wy. Ale przy najbliższym pobycie nieomieszkam w wolnej chwili poszukac na mapie, choć obawiam się, że moja znajomośc Bieszczadów nie pozwoli mi na odnalezienie skrytki :-(Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
żeby nie było :P :D Ale się dzialo! Pozdrawiam :)
No niech będzie :-)
A możecie wyjaśnić genezę ksywki PÓŁCHRAPKA ? ;-) :mrgreen: :twisted:
:D :lol: :twisted: :mrgreen: eeeeeeeeeeeeeeeeeehahahahaha... Nie wiem, boję się Ali, kurka... Nazwa jednak sama za siebie mówi... :D Wspomnę, że spędziłam z Alą 3 nocki :D yhyhy :D... I jakby to powiedzieć... :mrgreen: :twisted: Krasnal PÓŁCHRAPEK jak się patrzy! :D :lol:
aaaa - domyślam się :-)