Dziabka1 dzięki serdeczne! :) znalazłam przejazd z U.D do U.G :)
Hucu :) dzięki również! tylko te przejazdy w połowie października nie są aktualne.
Pozdrowienia :)
Wersja do druku
Dziabka1 dzięki serdeczne! :) znalazłam przejazd z U.D do U.G :)
Hucu :) dzięki również! tylko te przejazdy w połowie października nie są aktualne.
Pozdrowienia :)
Faktycznie:oops:Nie wiem czemu linki pokazują nie to co miały pokazać.
Ja znajduje dwa połączenia w piątek 15/10(w linkach sie nie pokazują) z KRK do Ustrzyk G.Oba z przesiadkami,pierwsze o 04:10 z przesiadką w Sanoku
relacje kursów składowych:
1.
Kudowa-Zdrój - Sanok
KUDOWA ZDRÓJ, ul. 1-go MAJA - SANOK D.A
2.
Rzeszów - Ustrzyki Górne
RZESZÓW, D.A. - USTRZYKI GÓRNE
a drugie o 11:10 z przesiadką w Ustianowej Górnej
Relacje kursów składowych:
1.
Kraków - Ustrzyki Dolne
Kraków R.D.A. - USTRZYKI DOLNE, ul. Kolejowa
2.
Sanok - Ustrzyki Górne
SANOK D.A - USTRZYKI GÓRNE
Sorry za zamieszanie.Udanego wypadu:wink:
Przedstawię dwie opcje dojazdu od poniedziałku do piątku.
Wstajesz wcześnie rano i udajesz się na dworzec. O 4.05 masz pociąg osobowy do Rzeszowa z przesiadką w Tarnowie. W Rzeszowie jesteś o 7.10. Przechodzisz kilkadziesiąt metrów na dworzec autobusowy i o 8.00 masz autobus do Ustrzyk Górnych, który na miejsce przyjeżdża o 12.20. Możesz też o 4.10 wsiąść w Krakowie do autobusu relacji Kudowa Zdrój - Sanok, na miejscu powinieneś być o 8.50 i w Sanoku o 10.00 będziesz miał autobus do Ustrzyk Górnych, ten sam który wyjeżdża z Rzeszowa o 8.00.
Natomiast jeśli nie wstaniesz na 4 to o 11.10 jest San-bus do Ustrzyk Dolnych, który przyjeżdża tam planowo o 15.50 i o 16.10 jest autobus do Ustrzyk Górnych. Na przesiadkę powinieneś bez problemu zdążyć bo San-bus nieźle "popitala" (o czym przekonałem się niejednokrotnie obawiając się o własne życie) i raczej sie nie spóźni.
//pomyłka - proszę o usunięcie
Hucu już napisał więc nie będę się powtarzał. Najlepszym dojazdem w Biesy jest przesiadka w Sanoku. Można też zobaczyć na stronach Neobusa (http://www.neobus.pl/index.php?optio...&id=4&Itemid=4), który również obsługuje tą okolicę.
Ew. możesz sprawdzić też tu: http://www.bieszczady.pl/rozklad_jaz...zady?catID=660
Ja przez jakiś czas korzystałem z ich ofert. Obecnie jeżdżę autkiem i zabieram bieszczadników po drodze.
Pozdrawiam i najprawdopodobniej do zobaczenia na szlaku, bo będę w terminie 15-19 października - noclegi w Wetlinie.
krz.prorok :-) ogromnie dziękuję za tak rzetelne omówienie relacji Krk-Bieszczady :)
sq5jrv-mario szczęśliwej drogi i do zobaczenia ! :)