Dlaczego nie moge wrzucic fotki??
Bob
Wersja do druku
Dlaczego nie moge wrzucic fotki??
Bob
Przeczytaj to: http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1856.html
Może Ci pomoże :D Pamietaj o rozmiarze zdjecia.
Pozdrawiam
Bob czekamy .... z niecierpliwością --chyba ,że to trójwymiarowe zdjęcie to tu sie nie da załączyć :)Cytat:
Zamieszczone przez joorg
i tak Cię przebije .. tylko musze pogrzebać na strychu w poszukiwaniu ...Cytat:
Zamieszczone przez krawc
1939 to co dał Jabol :)(Jabol ale są super i jaki klimat czarno -biały , tu nie żartuje naprawde ) to pesteczka w porównaniu co ja dam ( jak znajdę oczywiście )
Czesc. Tez uwazam ze pomysl jest bardzo dobry. Chwila zadumy nad takimi historycznymi zdjeciami nie jest wg mnie czasem straconym.
The End bezblednie zlokalizowaleś ten fragmet Solinki . Faktycznie przy drodze powyżej tego miejsca byla kapliczka ( nie znalem tej "nazwy" - Solinka to woja "dzialka" )
Z tego samego okresu Solinka ponizej ( pragne przeprrosić za tę osobę która "psuje" calość )
Pozdrawiam
PF
Wybaczcie kiepska jakośc fotek ale skaner mam taki jakiś nieprofesjonalny :wink: Najpierw fotka z doliny Tworylnego zrobiona wcz wiosną 1998
Ups...dwa razy mi się wysłało... :wink:
I ta sama dzwonnica we wrześniu 2005. W elementach dachu chyba rozpoznaję resztki tamtejszej chaty...
To i ja cos zapodam
O to to to... :lol: O to własnie chodziło Iras, "egzoticzne"fotki z tamtych Bieszczad :lol: Dawaj więcej. Masz jakieś ówczesny widok osuwiska na Sinych Wirach?
A ja wrzucam jeszcze jedna parkę fotek "wczoraj i dziś": Kapliczka na Skale w Rajskiem. Niestety proces niszczenia postępuje...Dach z gontami już znikł...