ale "Młode Wilki " ...20 - 30 lat atakuja , gryzą w "plecy".... :lol: co by nie powiedzieć gdzie jeszcze ?????
informuje , że ankieta jest aktywna przez 30 dni tj. do 20 stycznia
Wersja do druku
ale "Młode Wilki " ...20 - 30 lat atakuja , gryzą w "plecy".... :lol: co by nie powiedzieć gdzie jeszcze ?????
informuje , że ankieta jest aktywna przez 30 dni tj. do 20 stycznia
Zdążyłam (zagłosować :) ) zasilając tym samym grupę Młokosów :)
Faktycznie niektórych nie kochają porawne formy gramatyczne i ortograficzne łamańce :) ale to niekoniecznie tez musi od razu świadczyć o ich wieku.
Co do zdjęć-fakt-fajnie jeśli się je dołącza do nicku,ale jeszcze fajniej jak jest na nich coś niekonwencjonalnego-może nie pomoże to w rozpoznaniu sie na szlaku,ale przynajmniej fajnie wygląda :mrgreen:
Bertrandzie,z uwagą przeczytałam Twoje posty w tej ankiecie i stwierdzam co nastepuje:otóż rozumiem Cię i wiem,co Ci chodziło po głowie,kiedy formułowałeś myśli :)
Pozdrawiam wszystkie grupy wiekowe :wink:
bardzzzzo dobrzee -- a ja nazwałem tą grupę "Młode Wilki " -- to jest b. pozytywna nazwa i dobrze sie dzieje ,że tak duża grupa jest....Cytat:
Zamieszczone przez natasha
ale "Stare Basiory " :wink: tak szybko nie oddadzą" terenu" :)
A można zagłosowac drugi raz,panie Ankieterze? :mrgreen:
z innego IP, bo chyba z tego samego sie nie da??? :lol: -zapytaj AdminaCytat:
A próbowałeś? :mrgreen:
Zacznę kombinować,kiedy jeszcze dwie osoby zdecydują sie dołączyć do szacownego grona 30-40 latków.Póki co prowadzimy :D
w tym przypadku nie ????? :roll: --ale wiem ,że Młode Wilczki są niebezpieczne :mrgreen: i na różne sposoby "gryzą "Cytat:
:wink:Cytat:
.... i z innego loginu zapewne, bo z tego samego sie nie da :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez joorg
(mam dynamiczne IP wiec gdyby sie dalo moglbym teoretycznie oddawac głosy za kazdym wejsciem :D )
..... i widze że "mój"przedzial minimalnie stracil prowadzenie :mrgreen: :mrgreen:
a tak dzis sobie mysle... czy to ma jakies znaczenie w ktorej grupie sie miescimy??? chyba wazniejsze jest to na ile sie czujemy.. a moze mi sie tylko wydaje bo jest za rano i jeszcze spie...
a jak ktos ma 29, albo 31 to w ktora grupe ma sie wpisac... albo ja... ja w tym roku koncze... ktoras dziestke?? he... to nawet z przyzwyczajenia sie wciska ta mniejsza...
pozdrawiam
KaHa
Eeeee...poważnie tak jest? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
8:20?Nie,nie,nie.To była noc.Teraz jest rano :)Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Widzę,że ktoś wagarował na lekcjach matematyki :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA