Domina ma rację. Prysznic to masz w rzece. Cały czas bieżąca woda w odpowiedniej ilości. :D
Wersja do druku
Domina ma rację. Prysznic to masz w rzece. Cały czas bieżąca woda w odpowiedniej ilości. :D
:roll: no chyba nie bardzo mi się to podoba.
Czysta toaleta i prysznic bez grzyba to chyba nie jest luksus... zwłaszcza, że za coś chyba płacę
Nie obawiaj się. Wybór bardzo dobry.Toalety o standardzie europejskim i ciepły prysznic zagwarantowany. Piotrową Polanę prowadzi Niedźwiedź i jak rzeczywiście kochasz łażenie pom górach to przyjnmie Cie jak syna.
:)Cytat:
Zamieszczone przez lori meyers
chyba jak córkę :wink:Cytat:
Zamieszczone przez lucyna
no nie moge nie dorzucić dwóch słów, bo jak Wetlina to "Spanko u Stacha" http://www.wetlina-spanko.szewczyki.com/
ostrzegam!!! tanio, klimatycznie i survivalovo :P :) Niby warunki typowo studenckie i w szczególności dobrze się czują duże grupki :) Z Bacą ostrożnie :) materiał wybuchowy :twisted:
kobita
no właśnie:)
Dziękuję za linka, wziełabym pod uwagę, ale hmm na tyle osób dwa prysznice? i ta wygódka na polu :(
Chyba za stara jestem na takie warunki
Wybór nalezy do Was.............jeśli szukacie warunków studenckich......... to o takich mówimy.......... odrazu mówię, że to survival ...:P Ale lepiej miec pełnie obrazu :P
nio mnie ta pełnia przeraża :/
No to odwiedź Dom pod Berdem w Starym Siole. Nie będzie najtaniej, ale będzie z natryskami i komfortem. Ile zapłacisz - tyle otrzymasz, jak mówią Anglicy :twisted:
Długi