Odp: KIMBowe plakietki 2006
Pozwólcie, że reanimuję temat. Co sądzicie o zorganizowaniu plakietek na najbliższy KIMB ? Ostatnio zajmował się tym Hubert, który ostatnio nie udziela się na forum. Myślę, że to miła pamiątka ze spotkania i warto byłoby coś takiego znów zrobić.
Temat plakietek, czy w ogóle gadżetów formowych ożywa i umiera co jakiś czas. Można by w końcu sprawę dopiąć do końca i wykorzystać okazję KIMB-u do zrobienia plakietek. To świetny pomysł, jestem za.
Jestem zdecydowanie "ZA".
Mam pamiątkową plakietkę z I KIMB-u w Dwerniku w 2002 r., gdzie nas było tylko 10 osób. Ostatnio na Wall Street oferowano mi za nią 150 tys. USD, ale się nie zdecydowałem jej sprzedać. Jeszcze trochę poczekam.
2 załącznik(ów)
W temacie plakietek cisza, więc pozwoliłem sobie zrobić dwa projekty i poddać dyskusji.
Są to plakietki okazjonalne, KIMB-owe, nie zawierają symboliki Forum (Muczne wpisałem jako wzór oczywiście, po zakończeniu głosowania wpiszę zwycięską lokalizację). Trzeba by się zdecydować ewentualnie na jeden ze wzorów lub może ktoś inny coś zaproponuje.
Mogę zająć się zebraniem zamówień oraz ich realizacją. Plakietki są przypinane na agrafkę, średnica 55 mm, powlekane. Zamawiałem podobne w zeszłym roku i bardzo dobrze przetrwały ten okres mimo „użytkowania” w terenie. O kosztach poinformuję w momencie określenia ilości chętnych (wiadomo im większa ilość, tym taniej). Proszę o opinie.
Mam w ręce plakietkę z KIMBU w Smolniku. Jest tez na niej mój nick.
Podoba mi się wzór 1 ale z nickiem. Wiem, że to drożej wyjdzie, ale niech tam...
Pierwszy projekt bardziej mi się podoba, a NICK każdy mógłby sobie sam wpisać :)