Forum działa lepiej ale widzę ten sam problem,ping średni 11ms a podstrony otwierają się po kilku(3-7sec) sekundach.Jest teraz 22.57 i 30 oglądających,to chyba niedużo?Inne fora o tej porze działają błyskawicznie...
Wersja do druku
Forum działa lepiej ale widzę ten sam problem,ping średni 11ms a podstrony otwierają się po kilku(3-7sec) sekundach.Jest teraz 22.57 i 30 oglądających,to chyba niedużo?Inne fora o tej porze działają błyskawicznie...
Mamy jakiś problem z serwerem (sprzętowo) którego nie potrafimy na ten moment zdiagnozować. Ale mamy oko na problem.
ale fajnie mi wyskoczyło w okienku:
Prywatne Wiadomości: 65534 nie przeczytanych, Razem 16.
nie wiem czy to tylko u mnie, czy siem wszendzie jakos cos... psuje... musze co cwile sie logowac, i odswieżac... nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie zreperuje ;)
:))
There seems to have been a problem with the database.
Please try again by clicking the Refresh button in your web browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
Poza tym wywala od razu z bazy
Pozdrówka
W nocy został wymieniony dysk serwera na nowy. Rano jeszcze wystąpiły turbulencje tym spowodowane ale mam nadzieję, że już jesteśmy na prostej.
Jakieś jaja z zegarem-mam ustawiony GMT+2h,a pokazuje 23.20(jest 21.20 według wszystkich zegarów dookoła)
Spoko spoko - sie na serwerze jakoś przestawiło. Dajcie sobie GMT+2 i będzie git.
No tak, teraz widzę. Moim postom też wyswietla dwie godziny później niż zegary dookoła. Wychodzi że Darek nastawił zegar na GMT - 1: Azores, Cape Verde Islands.
Oho, post który napisałem 3 minuty temu (jako ostatni, no teraz już - przedostatni) wcisnęło przed ten który napisałem 2 godziny temu. A gdzie tego wciśnie? Powinno po poście Browara: "No dobra tylko...." a może... całkiem wcześniej? ? ?
Współczuję Ci, Darku. Don`t worry.