Odp: Bieszczady z lotu ptaka
Mószę potwierdzić już to co zostało napisane, te zdjęcia są naprawde ładne.
Widziałem już kiedyś rejon polskich Bieszczadów Wysokich z lotu ptaka ale tamte zdjęcia niepokazały tego co te, poprzednio miałem wrażenie że to niesą góry tylko co najwyżej jakieś pagórki, a perspektywa ukazana w tych zdjeciach oddaje piękno tej częsci Karpat.
Aż szkoda że tylko tyle mamy tak wspaniałych gór.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
http://roger.wrota.net/Bieszczady/lot/galeria/thumbnails/image14.html[/url] widzimy Halicz i Kijowiec a nie Bukowe Berdo... Ale każdy byłby skołowany po takim nadmiarze wrażeń :)))
Czy z ziemi czy z powietrza, Jabol jest the best,
po pierwotnym Jego "rozszyfrowaniu" reszta jest już tylko formalnością - i widać w szczegółach żródła potoku Haliczka wypływającego z przeł. Rozdoły, a w dole widok na charakterystyczny Rozsypaniec, a jak wyrażnie widać Polanki Leszczakowe i Pohar w górę od Kijowiec (a może Kijowca) .Henek ma rację ,że to "geodezja" -- ale jak pięknie i ARTYSTYCZNIE zrobiona.
Piękne i "edukacyjne" zdjącia
Rewelacyjne zdjęcia, naprawdę robią wrażenie..
Pozdrawiam bieszczadników..:-D
..."Widok na Bachlawę i nowy (niepiękny) kosciół"...
No zgadza się.Całkiem inny widok gdy się patrzy z ziemi.Setki razy koło tej świątyni przejeżdżałem w czasie lat budowy,a mimo tego załapać z lotu ptaka nie mogłem.
a najbardziej ekologiczny sport jakim jest paralotniarstwo . Zabronione w Bieszczadach!! ciekawe dlaczego???
Nie wiem czy słyszałeś z bliska dźwięk wydawany przez paralotnię,taki jadowity sykoświst,okrutnie zwierzyna się go boi i nogi łamie zwiewając.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Nie wiem czy słyszałeś z bliska dźwięk wydawany przez paralotnię,taki jadowity sykoświst,okrutnie zwierzyna się go boi i nogi łamie zwiewając.
raczej nie słyszałem , ale za to słyszalem sykoświst 50 osobowej wycieczki. mozna było ich namierzyć 24 godziny po .
Cytat:
Zamieszczone przez
QSQS
raczej nie słyszałem , ale za to słyszalem sykoświst 50 osobowej wycieczki. mozna było ich namierzyć 24 godziny po .
po... sladach które zostawili
Eee,wycieczka wydaje raczej rzęchot ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Eee,wycieczka wydaje raczej rzęchot ;-)
No i chrzęści...