Odp: Sylwester Wetlina 2006/2007 :)))
Jest do wyboru kilka knajp w których dobrze karmią. Niestety, w Ryś w Lutowiskach prowadzi juz inna pani. Pierogi marzeń przeszły do przeszłości. W Wetlinie jest Chata Wędrowca, w Ustrzykach Górnych Pod Caryńską, w schronisku pod rawką pyszne ziemniaki z bundzem, w Cisnej Perełka, nad jeziorem Unitra, w Sanoku Karczma na rynku, w Lesku bar Magda a w Ustrzykach Dolnych ośrodek Magda. Desery są dobre w zielonym domku w Lesku.
W Wetline Pod Połoniną jest też niezłe jedzonko.No i jaki wybór %%% !!!
Szkoda tylko że szefowa za często z tego wyboru korzysta:lol:
Pentlaki,dzięki za pozdrowienia i serdecznie odpozdrawiam.
Dobrze,że pani Lucyna nie przyjmuje zleceń od forumowiczów bo pierwsza moja myśl na temat ewentualnego wyboru przewodnika w Bieszczadach to:każdy tylko nie pani Lucyna.
A co do smakowitości kuchni bieszczadzkiej to polecam Czartoryje w Wetlinie.
ale sie towarzystwo rozkrecilo....
a kiedy wracacie z tego Sylwka????
czarek napisał :
Cytat:
Dobrze,że pani Lucyna nie przyjmuje zleceń od forumowiczów bo pierwsza moja myśl na temat ewentualnego wyboru przewodnika w Bieszczadach to:każdy tylko nie pani Lucyna.
Dla mnie jest to zwykły atak personalny który nie ma nic wspólnego z dyskusją o Bieszczadach.
Myślę, że osoby o skłonnościach do atakowania innych powinny znaleźć swoje miejsce w partiach politycznych a nie na forum.
Koniec
Nie mam zamiaru czytać więcej tego wątku.
Dziękuję Henek. Masz bardzo dużo racji jeżeli chodzi o polityków. Wczoraj byłam na spotkaniu wyborczym i wróciłam zaszokowana. Jeżeli tak jest w całych Bieszczadach to czarno to widzę.
Hmm... co zlego jest w tym ze ktos chce spedzic fajnego sylwestra w Wetlinie i pyta czy ktos bedzie ??? Pewnie nic zlego ale juz ktos skutecznie potrafi zepsuc caly nastroj....
Ja bardzo chetnie bym sie wybrala ... i jeszce moze mi sie uda.. bardzo chetnie :)))
no wlasnie mnie tez nosi!!!!
nie rozumiem o co tyle szumu
ja chce na sylwka w gory!!!
albo na wigilie wszystko jedno, pytanie GDZIE????
no chyba na tym forum ostatnio troche przesadzacie... nie mozna napisac ze sie bylo w rezerwacie, nie mozna napisac ze sie spedza sylwestra w Bazie... niedlugo tylko o pogodzie bedzie wolno.. trzeba bedzie chyba zrobic jakies podforum konspiracyjne zeby moc swobodnie pogadac ;)
zycze udanego sylwestra w jednej z najfajniejszych knajpek!!!