Odp: Koncert "W górach ..." w Poznaniu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pyra.57
To Przemek spotykamy się na koncercie?
Mam nadzieję na spotkanie przed lub po koncercie. Szkoda tylko, że to niedziela, sobota byłaby lepsza.
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
Polej!!! Toć u Ciebie będzie mikołajowy pik-nik w mru w tym czasie. Spotkamy sie w połowie drogi "na malucha"? Dawnom Ciebie nie widział
Barnaba, zapraszam serdecznie „bo dom mój otworem stoi dla takich jak wy…”, a i w kielicha zawsze coś się znajdzie do wlania, nie wspomnę o zagryzce. ;)
No to kolejna okazja do spotkania rzeszowskich bieszczadników.
I nie tylko rzeszowskich!
Bilety do nabycia w Gibsporcie oraz w Pubie Kuźnia. Ceny jak co roku :)
Został podany termin poznańskiego koncertu z cyklu „W górach jest wszystko co kocham”, przeniesionego z grudnia ubiegłego roku. Koncert zaplanowano na dzień 17 kwietnia, na godzinę 18. Więcej szczegółów tu.
No to Przemek mam nadzieje, że w końcu się spotkamy na koncercie.
17 kwietnia już niebawem;)... Jak zapewne wiecie, koncert odbędzie się ostatecznie w auli AWF o 19.00. Do zobaczenia...
Bilety nabyte do zobaczenia na koncercie.
W pyrlandii porządek ceniony jest ponad wszystko, więc zgodnie z ustaloniami regiment pyrlandzki zameldował się karnie w określonym miejscu i czasie. Siła nas była aż miło było patrzeć jak zajeliśmy prawie dwa rzędy krzeseł. Prym wiedli Bertrand, Polej, Capricornus i moja skromna osoba. Fotele wygodne ale klimat trochę inny jak ten panujący w CK Zamku. Koncert był udany, miło było posłuchać Domu o Zielonych Progach, Ciszy Jak Ta czy Yeskiezsirumem. Super było się spotkać i pobawić się na koncercie.
Prosiłam DoZP, żeby Was pozdrowił. Zapomniał pewnie z wrażenia, że tylu Was....?