Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?
Wybacz, Wuka, moja wypowiedź jest daleka od zamiaru urażenia kogokolwiek. Zabrzmiała sucho i jeśli Cię dotknęła, to przepraszam :)
Pozdrawiam
Odp: Dlaczego wiekszość szanownych 'Bieszczadników ukrywa swe wizerunki na forum?
Astra,nie ma sprawy!Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!WUKA bez tajemnic.
www.kwinto.com/wuka.htm
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Chris>"Dla mnie bieszczadnikiem jest ktoś kto mieszka i żyje na co dzień w Bieszczadach"
Wolno Ci definiować jak uważasz,ale ja myślę,że "Bieszczadnikiem"jest się całe życie,niezależnie od pieczątki meldunkowej.Kto nosi Bieszczady W SERCU,ten ma prawo tak się nazywać!
(Jest się też Polakiem,mieszkając np.na Tasmanii!)
Pozdrawiam Wszystkich Bieszczadników!WUKA!
A ja już pomyślałem, że jesteś Bieszczadnikiem, mieszkając np. na Tasmanii :smile: W latach 80-ych i nawet 70-ych miałem zajobka na tle Tatr, jednak taternikiem, a już Taternikiem :wink: na pewno nie nazwałbym się, i nie chciałbym, by mnie tak nazwano. Czy ktoś, kto lata co 2 tygodnie samolocikiem może być nazwany lotnikiem, nie wspominając o statusie pilota? Choćby nawet marzenie o tym zawodzie nosił całe swe życie w serduszku swym od samego nawet poczęcia? (byłaś parę razy i jesteś grotołazem? 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
jakoś nie rozjaśniło... a czy są okresy jakoweś po "młodej kobiecie", czy wtedy po prostu jest jej koniec... I co to ma wspólnego z Bieszczadami? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
chris
I co to ma wspólnego z Bieszczadami? :roll:
Ech lenistwo, po co jest wyszukiwarka?
http://forum.bieszczady.info.pl/show...t=bieszczadnik
i teraz zanim znowu ktoś z zacietrzewieniem napisze "jam niegodny/niegodna", niech najpierw przeczyta ten wątek ze zrozumieniem i przymrużeniem (oka).
Na pytanie czy rangi być muszą, odpowiedź brzmi: tak. Czemu? Bo mr president Stały Bywalec, nie wyraził zgody na ich usunięcie ;)
Masz dwa wyjścia: korzystasz z forum i masz z automatu "Bieszczadnik" / nie korzystasz z forum i... masz z automatu "Bieszczadnik", bo napisałeś już ponad 20 postów :)
W kwestii określenia zadaj pytanie ekspertom: http://slowniki.pwn.pl/poradnia - sam chętnie się dowiem.
p.s - pozdrówka Astra :)
Cytat:
Zamieszczone przez
chris
jakoś nie rozjaśniło...
Trudno.
Kończę wyjaśnienia i polemikę...
Ano teraz dziękuję Piotrowi za wyjaśnienia, wycofuję wszelakie me myśli niesłuszne, z pokorą padam na pyszczek i nie powrócę do tematu. Wszystko jasne. A za lenistwo me wrodzone przepraszam... :cry:
Ale czy ów president (President) Stały Bywalec :lol: nie potrafi nakazać przy logowaniu na forum umieszczać Zdjątka szanownego Bieszczadnika,:?: coby Go (bieszczadnika) łatwiej namierzyć w terenie??? I nadal, pisząc bieszczadnik ,z małej czy dużej literki, wywala mi na czerwono, czyli jakiś chyba błąd, czy błędzikkkk ....
Cytat:
Zamieszczone przez
chris
nadal, pisząc bieszczadnik ,z małej czy dużej literki, wywala mi na czerwono, czyli jakiś chyba błąd, czy błędzikkkk ....
Zaraz mnie trafi ;)
A jak wpiszesz w forumową wyszukiwarkę "dupa" to też Ci zaznaczy na czerwono, jak wpiszesz "Solina" to też Ci zaznaczy na czerwono, itp. Jak wpiszesz w dokument Worda szukaną fraze to też Ci zaznaczy (na czarno), jak będziesz przeszukiwał za pomocą Googla jakiś dokument, to też fraze Ci zaznaczy (na żółto). Jasne już dlaczego zaznacza? :)