Odp: Baran pieczony w UG 19/5/2007
Bardzo Bardzo przepraszam ... ale nie bedzie mnie na KIMB'ie .... oblałem egzam i gościu na ustalił termin na 21.05 nastepny termin bedzie dopiero jakos w paźdznierniku wieć mi zalezy na zdaniu go.. Bardzo przepraszam za zamieszanie i do zobaczenia na KIMB nr 5
Rozumiem wyniki sondażu w ten sposób.
Jest 18 osób chętnych do partycypacji w kosztach:
Andrzej627, andsiejk, Derty, długi, DUCHPRZESZŁOŚCI, GERONIMO, irek, Jaro, joorg, kobieta_bieszczadzka, manio, Pastor, rob_m6, Stały Bywalec, Tarnina, wojtek legionowo, Wojtek1121, Hero
Yasiolek nie może przyjechać, za to Hero jest, jak rozumiem, chętny, bo będzie prosiak. Na miejscu dołączą się chyba inni chętni, a więc partycypacja w żadnym przypadku nie będzie wyższa niż 40 zł.
Wypowiadam się w imieniu trzech osób i nie będę już więcej zabierał głosu w dalszej dyskusji gdyż siedzę już prawie na walizkach. Prawie, bo jestem w trakcie pakowania się i załatwiania ostatnich spraw związanych z wyjazdem.
Andsiejk, Wojtek1121 i niżej podpisany będą w Zajeździe 17 maja. Będziemy mogli wtedy dokonać odpowiedniej wpłaty.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
...... będą w Zajeździe 17 maja. Będziemy mogli wtedy dokonać odpowiedniej wpłaty.
Potwierdzam swoją wpłatę , mogę dokonać przelew teraz ( proszę o nr konta) ewentualnie wpłacę należność 19.05. , bo wtedy dojadę -- dla mnie jest obojętnie czy jagnię, czy prosiaczek. To czy to, i tak trzeba dobrze "polewać";) w czasie "kręcenia nad ogniem"
Wpłaty dokonam w na miejscu.19 maja
Hej:)
Ja potwierdzam, że chcę wpłacić. Ewa_Natta też pewnie wchłonie pieczeniaka, a więc robi się przy zwierzu tłumek niewąski. Zapytam Jacka, gdzie i jak mielibyśmy płacić.
Co do organizacji biegów na dezorientację to uważam, że wszystko zostanie postanowione na miejscu z uwagi na niemożność ustalenia ile osób będzie chciało w tym uczestniczyć. A może zamiast tego pójdziemy po prostu krzalem ku szczytom rzadko odwiedzanym? Się obada.
Pozdrawiam i idę do domu sączyć naleweczkę do flasz:D
Derty
Wchodzę w mięso.
W krzaki wchodzę sam
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Hej:)
Ja potwierdzam, że chcę wpłacić. Ewa_Natta też pewnie wchłonie pieczeniaka, a więc robi się przy zwierzu tłumek niewąski. Zapytam Jacka, gdzie i jak mielibyśmy płacić.
Co do organizacji biegów na dezorientację to uważam, że wszystko zostanie postanowione na miejscu z uwagi na niemożność ustalenia ile osób będzie chciało w tym uczestniczyć. A może zamiast tego pójdziemy po prostu krzalem ku szczytom rzadko odwiedzanym? Się obada.
Pozdrawiam i idę do domu sączyć naleweczkę do flasz:D
Derty
Apage Satanas
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Apage Satanas
....znaczy nalewka zła? krzaki? pieczenina?? :mrgreen:
Witam
Widzę, że temat jest drążony dalej nad wyborem mięsa.
Mam pewną szybką propozycję:
Pasuje jak wcześniej pisaliście wpłacić zaliczkę niech to będzie kwota 40 zł jaką obliczył Andrzej (przelew na konto zajazdu na stronie www.carynska.pl ---> Kontakt). Jeżeli będzie więcej osób chętnych i kwota będzie niższa, poobliczam i deficyt czy nadwyżke.porozliczamy na miejscu
Każdy, kto ma ochotę przegryźć mięsiwo pisze w tytule BARAN lub PROSIACZEK:twisted: a z ilości zaliczek wybierzemy, którego mięsiwa w tytułach będzie więcej i to mięsiwo przygotujemy.
Myślę, iż termin do przyszłego wtorku będzie wystarczający napewno jesteście już w większości zdecydowani.
A!!!! Baran (koszt 700zł) może się pokręcić na ogniu natomiast prosiaka (koszt 800zł) z wędzarni pasuje od razu wnieść na sale ( oczywiście na jednej i drugiej przekąsce możemy wypróbować wasze trunki, czyj zapłonie dłużej ten obgryza głowę hehhe ).
Co do wieczoru sobotniego to pasowałoby go zorganizować. Ja mam projektor Andrzej obiecał połączyć się z jakąś mapą i pokazać jakieś ciekawostki. Będą ludzie również zajmujący się GEOCASCH'em może i oni by przybliżyli nam swoje osiągi oraz wrzucili kilka ciekawostek z tego tematu, aby urozmaicić nieustające debaty kongresu :). Jest to impreza internautów, więc pewnie znacie osiągnięcia techniki w sprawach turystyki, pomyślcie coś, chodzi o kilka ciekawostek, może o takie zastosowania, które będą mogli używać wszyscy KIMB'owicze dla integracji oraz odnalezienia się w terenie.
Nio i to by było chyba wszystko na dzień dzisiejszy. Jeżeli będziecie mieli jakieś pytania dzwońcie na moją komórkę nie będę podawał jej publicznie na forum po wsze czasy, ale w takim gronie jak wasze nie będzie go trudno zdobyć.
Jeżeli macie, jakie kolwiek propozycje, co do mięsiwa czy wieczoru sobotniego piszcie i przyłączcie się do jego organizacji
Pozdrawiam i do zobaczenia w UG JacekS
Cytat:
Zamieszczone przez
yasiolek
Bardzo Bardzo przepraszam ... ale nie bedzie mnie na KIMB'ie .... oblałem egzam i gościu na ustalił termin na 21.05
Nie Ty jeden:grin: :mrgreen: Ja się mogę powstydzić bo pytania były poniekąd o Bieszczadach :oops:
A jak ktoś będzie przejazdem w okolicy to też może się załapać?? Czy to tak nie wolno?:roll: