Odp: Pr.III-dzień z "Bieszczadzkimi Aniołami"
Jedno co mogę stwierdzić to, to że "Bieszczadzkie Anioły" przerodziły się w "Bieszczadzkie Bawoły " , szkoda że tak sie stało bo byłem na 3 pierwszych i było super oprócz ostatniego razu kiedy zaczęła zjeżdżać się warszawka i masa pijanej młodzieży która pozjadała wszystkie rozumy i uważa sie za bieszczadników tudzież bieszczadzkich ZAKAPIORÓW po prostu impreza zmieniła trochę bieg. Nie wiem czemu ale tak jest
...i znowu się stolicy czepiają.... nie przylepiać wszystkiego do jednego miasta!.. Tak się składa że wieprzowinkę można dostać wszędzie.. i w Sanoku i w Suwalkach ...
Człowieku o czym ty do mnie mówisz??? Skoro dużo czasu spędzasz w Bieszczadach a tak wnioskuje to doskonale powinieneś mnie rozumieć i wiesz w czym jest problem ! chyba że należysz do tej grupy celebrujesz imprezę "bieszczadzkich aniołów" i jezdzisz tam co roku
je jeżdżę!! i jeździć będę!... a coś komuś nie pasi? heheh:] Jak tak to sajonara na "łoodstok" bawić się tam znakomicie wśród kulturalnej młodzieży, bez alkoholu, narkotyków etc.:)
nie ma to jak kultura:) A my tu o Bieszczadzkich Aniołach rozmawiamy.... hyhyhy:) Chyba jednak ludzie forum mylą.... tak i ponoć to Anioły przed festiwalem uciekają?? :> Wypowiedź ostatnia zdecydowanie mnie utwierdza, że BA są słuszną sprawą.
Bellatoris, musiałem sobie wyrobić jakiś osąd na Ciebie jako człowieka i... przeczytałem wszystkie Twoje posty! Ufff, masz fobię na Warszawę i nie przespałeś dobrze zimy, tak jak bieszczadzkie niedźwiedzie. Ten niedźwiedź z okolic Teleśnicy nie pospał i... zaatakował brutalnie kobietę, dosłownie tak jak Ty. Może jeszcze pośpij i posłuchaj muzyki? Może złagodzi sączący jad?
bellatoris... jakże mi przykro... ale na BA jeżdżę od samego początku... a i podszewkę o której mówisz też bardzo dobrze znam i sobie niezwykle chwalę:) peszek:]
hmmm....przede wszystkim jeżeli po paru postach jesteś w stanie wyrabiać zdanie na temat "człowieka" to gratuluje masz boski dar pozazdrościć. Jeżeli chodzi o warszawę racje masz fobia . ale jak nie mieć fobii? Janusz Zubow powiedział kiedyś piękne słowa"trzeba to po prostu przetrwać oni są tylko od wiosny do lata reszta jest nasza". Bieszczady to miejsce święte nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie tak . pozdrawiam
Witaj na forum, Bellatoris. Na powitanie dostajesz 5 pkt. karnych za wulgarny język i personalne zagrywki. Resztę przeczytasz w mailu ode mnie i w regulaminie.
Gratulujemy debiutu.
...no tak.. bellatoris ..zapomniałem że "anioły" oprócz rzeźbienia to spijają zmywacze do paznokci... i kończą kiepsko.. wszak to boski dar... i nie każdemu dane.. zwykłem nie definiować wolności i nie przyklejać metek ludziom... więc polecam przyjemność... sprawdza się..