Odp: Chaty w Bieszczadach?
klopsik :
Cytat:
Resztach owych tajemych miejsc zostala skutecznie zgnojona tudziez zasmiecona przez turystow internetowych ...,
Niechże tylko się skończą Święta i już zaraz ruszam zaśmiecić te miejsca. Jestem przecież turystą internetowym, i trzeba zachować fason.
Jedna chata została w tym roku dokładnie sprzątnięta. I chociaż na początku sterylność wydawała mi się tam jakaś dziwna i podejrzewałem, że ktoś chce pozbyć się bywalców z obiektu to jednak całkowicie popieram akcję tajemniczej grupy czyścicielskiej. Przydały by się też interwencje w innych chatach a szczególnie w tej http://www.wrota-bieszczadow.pl/zdjecie-4
oraz na zapleczu tej http://www.wrota-bieszczadow.pl/zdje...w-bieszczadzie
Cytat:
Zamieszczone przez
laszlo
... Przydały by się też interwencje w innych chatach a szczególnie ....
laszlo o czym Ty tu piszesz... reklamujesz stronę cyco?:mrgreen:
Nie mam żadnego interesu w tym, żeby cokolwiek reklamować. Chciałem tylko napisać, że w budach brudno nie używając nazw tych "tajnych" kwater
Cytat:
Zamieszczone przez
laszlo
łosz kurcze! pierwszy raz chyba na oczy ta chate widze! sie schowala przede mna! tak, wiem wiem, nikt mi nie powie gdzie ona jest...;)
ale prezentuje sie pieknie! uwielbiam omszaly eternit :-)
Laszlo a jeśli ktoś trafi tam po zdjęciu!!!
<żart oczywiście>
moze Laszlo zrob osobna galerie zdjec pod tytulem budy w bieszczadach - raj dla narkomana oraz namiary gps zamiast opisu , przeciez to takie modne by pokazywac cos scisle tajnego i rozbijac tajne grupy interesu , skoncz co jeden koles juz rozpoczal
chyba dawno robiłeś te zdjęcia... bo przed jedną z tych ruin jest jeszcze większy burdel, a drugą zdemontowali tej jesieni.
Cytat:
Zamieszczone przez
klopsik
moze Laszlo zrob osobna galerie zdjec pod tytulem budy w bieszczadach - raj dla narkomana oraz namiary gps zamiast opisu , przeciez to takie modne by pokazywac cos scisle tajnego i rozbijac tajne grupy interesu , skoncz co jeden koles juz rozpoczal
to co- zdjec chatek nie mozna zamieszczac? ze opisow czy lokalizacji to rozumiem.., ale ZDJĘĆ????? no bez jaj...
a wolno jeszcze uzywac na forum slowa "chatka" czy juz sie dostaje za to upomnienie?? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
a wolno jeszcze uzywac na forum slowa "chatka" czy juz sie dostaje za to upomnienie?? ;)
Są tu tacy, co odpowiedzą, że nie wolno.