Odp: Bieszczady oczyma paralotniarzy
Czy gdzieś w tajemniczy sposób zaginęła cała wielka dyskusja "O paralotniach nad Bieszczadami", czy nie umiem jej znależć? :shock:
jest ponizej " Bieszczady oczyma..."
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4240
Cytat:
Zamieszczone przez
jotek
Czy gdzieś w tajemniczy sposób zaginęła cała wielka dyskusja "O paralotniach nad Bieszczadami", czy nie umiem jej znależć? :shock:
:grin::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
payonk
Payonku Kochany! Wielkie dzięki za te foty, nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiły. Na kilku z nich widać moje pole w Hoczwi z lotu ptaka!! Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raz jeszcze dziękuję! :grin::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Waśko
Sapoba!
w koncu bede mial kogo gonic :)
Naprawde niezwykly lot i piekna przygoda. Zazdroszcze..
Waśko, jak tam Ci idzie gonienie Payonka??? Kibicuję Wam obu :grin:!! Ale nie boisz się, że Skrzydłoludź Pająk swą pajęczyną oplecie wszystkie kominy i nikogo - oprócz siebie - do nich nie dopuści? I Puchadzkiego Bieszczada wygra w tym roku ?? ;)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
No właśnie, ostatnio wiele podobnych punktów na szosie lub stokówkach. Zaczynałem podejrzewać, że to dla helikopterów, ale popatrzyłem na miejsca i nijak tam łopaty/śmigła by się nie zmieściły. To co ja widziałem to jest biały kwadrat z białą dużą kropą.
Oooo właśnie taką
Od wtorku 'warun' idzie. Szykuje sie ekipa na Roztoki, więc Payonk niech sie streszcza w tej Norwedze, bo jeszcze terma wysoko nosi. Łatwo nie odpuszczę:) Chłopaki z Karpaty Team też sie szykują a Misiek potrafi wygrać w ostatniej chwili.
Cytat:
Zamieszczone przez
jotek
Waśko, jak tam Ci idzie gonienie Payonka??? Kibicuję Wam obu :grin:!! Ale nie boisz się, że Skrzydłoludź Pająk swą pajęczyną oplecie wszystkie kominy i nikogo - oprócz siebie - do nich nie dopuści? I Puchadzkiego Bieszczada wygra w tym roku ?? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Oooo właśnie taką
witam
prosze podaj koordynaty tych punktow lub nazwie miejsca gdzie to jest - sprobuje to rozszyfrowac. Z paralotniami na szczescie to nie ma nic wspolnego :)
pzdrw
Widziałem ich sporo, np. jeden jest w Wetlinie Starym Siole a drugi jak pamiętam jest na drodze ze Smerku w stronę granicy (ta droga nie dochodzi do granicy ani na mapie ani w rzeczywistości).
Dla zainteresowanych podaje namiary na fajne fotki Leska z powietrza.Fotki zrobione przez pilotow prowinga w ubieglym tygodniu(08-2009):
http://picasaweb.google.pl/prowing.f...otniaZNapedem#
pozdrawiam! Stabil
Budowa nowego bloku musi być w Lesku ewenementem, bo ten meserszmit latał nad nią jak mucha nad krowim plackiem;)
Fajne zdjęcia, nr 29 jest naj...Lesko, kraina szczęśliwości, pełna słońca, a po drugiej stronie cień, ponuro tak jakby wstęp do tego gardła za granica świata, co to Fredro gdzieś kole Baligrodu umiejscawiał;)