1 załącznik(ów)
Odp: Bazylowe zgaduj-zgadule.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
...jutro zapodam coś trudniejszego...
Pisząc to jak widać dzisiaj, myślałem że jest jeszcze wczoraj i stąd wzięło się jutro. Skoro już ustaliliśmy, że jutro jest dzisiaj gdyż dzisiaj nie jest wczoraj, wywiązuję się z obietnicy:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaro
Leski Kamień
Tere-fere-kuku...czyli próbujcie dalej.
Podkamionka ( koło Zwierzynia) -> zdaje się, że tak to się nazywa na Ruthenusie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Anyczka20
Podkamionka ( koło Zwierzynia) -> zdaje się, że tak to się nazywa na Ruthenusie.
Strzał w dziesiątkę! A ja myślałem, że troszku trudne będzie. Zaraz przetrząsnę pliki i coś wynajdę takiego, że hej!
1 załącznik(ów)
Na razie nie mogę znaleźć asa w rękawie więc zapodam taką ani że hej, ani ojej, ale kapkę wody poleję:
2 załącznik(ów)
Jak Wy tak, to ja.... zaserwuję jeszcze dwa inne ujęcia tej wspaniałej wanny z hydromasażem:
1 załącznik(ów)
Jak widzę, można się tam bezpiecznie kąpać w adamowym stroju - i tak nikt nie zobaczy. Niech więc tak zostanie, a ja tymczasem kontynuuję lanie wody, lecz tym razem cienkim siurem:
To poidełko dla parzystokopytnych znajduje się na wyciągnięcie ręki od znakowanego szlaku turystycznego.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
To poidełko dla parzystokopytnych znajduje się na wyciągnięcie ręki od znakowanego szlaku turystycznego.
Zielonego - idąc nim, nie sposób się o ten obiekt wzrokiem nie potknąć.