chetnie porowadze osoby zainteresowane niestandardowa wycieczka typu poor solina chtka puchatka / full tarnica solina muzeum ustrzyki lecz chcace poznac ciekawe miejsca poza najabrdziej znanymi punktami w drodze
Wersja do druku
chetnie porowadze osoby zainteresowane niestandardowa wycieczka typu poor solina chtka puchatka / full tarnica solina muzeum ustrzyki lecz chcace poznac ciekawe miejsca poza najabrdziej znanymi punktami w drodze
Trudne pytanie.
Z zawodowych przewodników bieszczadzkich osobiście znam tylko Lucynę, która zajmuje się głównie obsługą wycieczek zorganizowanych. Myślę, że mogłaby Ci coś konkretnego doradzić, ale odebrano jej możliwość wypowiadania się na tym forum.
Sam chciałbym znać takich przewodników, którzy mogliby mnie zaprowadzić w nowe, nieznane mi miejsca w Bieszczadach. Myślę, że tu na forum są ludzie, którzy znają wystarczająco dobrze Bieszczady, aby pełnić taką rolę, ale nie są zawodowymi przewodnikami. Trzeba ich poznać osobiście.
Na przykład, przyjedź we wrześniu do Sękowca i pochodź ze Stałym Bywalcem.
moze nie tylko lucyna sie tym zajmuje toz pisze powyzej ze zajmuje sie tym zawodowo--posiadam uprawnienia-- przewodnikuje i pilotuje , nie tylko biegam po dachach ;)
Klopsik, nie wiedziałem, że jesteś zawodowym przewodnikiem. Nasze posty się mięły. Nie widziałem Twojego postu. W tym czasie pisałem swój.
Jeżeli ktoś będzie chętny, to ja będę siedzieć w Bieszczadach w okolicach lipca, serdecznie zapraszam do wspólnych wędrówek.
To się kurna normalnie casting na przewodnika z tego wątku zrobił.
...no to tera czas na licytację, kto da większy rabat, hehe;)
vm2301 napisałA ja tu nie widzę castingu tylko duże pokłady bezinteresownej życzliwości, na którą nie byłem przygotowany.Cytat:
To się kurna normalnie casting na przewodnika z tego wątku zrobił.
Życzliwości której nie warto ośmieszać.
Te propozycje wspólnych wędrówek to świetna sprawa. Mam nadzieję że są otwarte dla wszystkich i że uda się coś z tego utworzyć.