W Dwerniku jest zasięg! Zanika tylko na krzyżówce :-D
Wersja do druku
A jak jest z zasięgiem w Bieszczadach (interesuje mnie głównie okolica Zatwarnicy) tej nowej telefonii komórkowej o. Rydzyka - "W Rodzinie", o ile nie pomyliłem nazwy ?
Bardzo mnie to interesuje, gdyż we wrześniu i październiku będę tam przez ponad 3 tygodnie z kolegą, który mnie właśnie dziś poinformował, że zmienił operatora z Orange na właśnie tego "W Rodzinie".
Ja od lat korzystam z "Plusa", w Sękowcu jest jego pełny zasięg, więc boję się, że ów kolega - jeśli nie będzie mógł korzystać ze swojej komórki - może mnie "męczyć" ws. codziennych połączeń ze swoim domem.
:oops:
W Dwerniku nie ma zasięgu tylko na drodze przy blaszaku i przy Sanie ale już troszkę wyżej na stanicy hufca jest :)
Odpowiedź pomocnicza: ponieważ CenterNet, operator W Rodzinie, nie ma wielu swoich nadajników, podpisał umowę na roaming krajowy z Erą. Ergo - gdzie jest Era, powinna być i Rodzina. Jakież to... głębokie :-)
Ne chcę Cię załamywać, ale ta Rodzina jest spora ;)
No tak , "nijakjemu robinesowi" zdaję się ,że używając zwrotu
"w bieszczadzie" wydaje się ,ze ma "większy zasięg":roll:
Ps.przepraszam ma być "niejakiemu robinesowi"
Ps' bawi mnie to Wasze przekręcanie nazwy własnej,nie wiem jaki macie w tym cel , choć domyślam się.;)
Zasięg masz wszędzie a jak by co to Cię zciągnie sieć Ukraińska :). Szczególnie jak będziesz wchodził na Caryńską