Odp: Drogi -możliwość przejazdu autem osobowym
ale to chyba nie jest główna droga tylko jakas dojazdowa ... tak?
Cytat:
Zamieszczone przez
chwastek
ale to chyba nie jest główna droga tylko jakas dojazdowa ... tak?
Ta pierwsza nie, ale te dwie następne to główne.
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Ta pierwsza nie, ale te dwie następne to główne.
"A żeby dowiedzieć się co to jest droga, to najlepiej nogami i to bosymi...", a żeby na koniec świata pierdzącym wehikułem się pchać to już szczyt lenistwa....:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
"A żeby dowiedzieć się co to jest droga, to najlepiej nogami i to bosymi...", a żeby na koniec świata pierdzącym wehikułem się pchać to już szczyt lenistwa....:wink:
To był powrót,pchanie się było poprzedniego wieczoru,bez wcześniejszej znajomości tematu,w śnieżycy.Desperacja była spora,jak wkleiliśmy auto w bagienko,to w stresie, we dwóch wynieśliśmy je i postawili obok :-) Jak za dnia zobaczyliśmy którędy przyjechaliśmy... :twisted:
1 załącznik(ów)
Nie ma co się stresować miską olejową. Garby brać kołami, dziury międzu koła i do przodu. Wszystkie głowne jak i te mnie głowne drogi w Bieszczadzie są przejezdne. Te boczne też:mrgreen: Fotka żubrolota z marca 2007.
No tak,Twój żubrolot to najlepsze polskie auto terenowe ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
No tak,Twój żubrolot to najlepsze polskie auto terenowe ;)
Już niestety nie śmiga. Wymieniłem go na cytrynolota:mrgreen: Ale trzeba przyznać, że tamtym autkiem można było praktycznie wszędzie dojechać, min. na Tokarnie od strony Woli Piotrowej :wink: