Re: Ustalenia po Kongresie
Witam!!!
Odpowiem na pytanie Złośliwca, Michała a może też Adasia (zdecyduj się, bo może masz rozdwojenie jaźni)??
Jak masz coś konkretnego do powiedzenia to wal śmiało, ale krótko i na temat. Pisanie, aby tylko pisać (z nudów można np. papierki w parku pozbierać) nie ma sensu.
Zadam Ci 2 proste pytanie.
1. Co zrobiłeś, aby ludziom w Bieszczadach żyło się lepiej?
2. napisałeś: "A propos: gościu z online (reszty nazwy nie wymienię) odrobił chyba wycieczkę. Nie jest to serwis, który propagowałby cokolwiek poza "kapuchą". Bieszczady mają w nazwie chyba poprzez brak wyobraźni."
Oto pytanie. Czym Ci zaszła za skórę strona bieszczadyonline?
pozdrawiam
J.Lupino
Witam
No to bardzo ładnie z ich strony. Dam im rozgrzeszenie. Może to znak, że powinienem uwierzyć w możliwość zmiany ludzisków na lepsze. Oby tak dalej.
Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Złośliwiec Michał
Witaj
Ale jesteś upierdliwy :)).
Mam wrażenie, że wszyscy zauroczeni tamtą krainą mają rozdwojenie jaźni - więc przyjmuję to jako fakt zaliczenia mnie do takiej grupy.
Walę śmiało i krótko (a co dłuższe teksty męczą oczka?), i w miarę możliwości konkretnie. A te nudy dotyczyły chwil, kiedy przeglądałem posty (skąd u Ciebie takie takie fajne pomysły? - odrabiałeś jakieś zadanie w parku? :)) )
A Twoje pytania:
ad 1 - a co robimy? Jako jednostka mogę niewiele, dlatego liczyłem na grupę. Nie spowiadam się z tego co robię lub próbuję robić dla innych. Być może kiedyś sam dowiem się, że ktoś skorzystał z mojej pomocy? Oby tak było. Nie będę odbijał tej piłeczki do Ciebie.
ad 2 - Widocznie zaszła, ale nie ma tutaj czasu na opowieści tego typu. Ale jak pisałem w in postum do T.B. cieszę się ze zmian.
Pozdrawiam w tym miejscu wszystkich uczestników forum - sorki jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony.
Pozdrawiam
Złośliwiec Michał
Znowu nic nie powiedziałeś. Lanie wody. Ale mam dla Ciebie propozycję. Jest takie forum o serialach telewizyjnych
http://www.serial.pl/forum/index.php?f=1
Może tam spróbójesz :>>>
powodzenia
Witam
Widzę, że musiałeś sam skorzystać z takiego forum i temu podobnych. Ale skoro musisz to Twój wybór. Mnie nie zależy na tym, abyś tracił swój cenny czas na odpowiadanie na moje posty.
Ja odpowiadam na Twoje ze zwykłej grzeczności.
Pozdrawiam
Michał