A może by pogodzić to... w komplecie zapinka i smycz? Hmmmmm... ;) Ja bym się na takie coś pisał. :)
Wersja do druku
A może by pogodzić to... w komplecie zapinka i smycz? Hmmmmm... ;) Ja bym się na takie coś pisał. :)
Dokładnie, tak robią na zlotach Nikona-smycz i do tego laminowany identyfikator. O tyle to jest fajne, że na smyczy nie dać roku i ona zawsze (aż się zniszczy) będzie aktualna Można taką zabrać w góry i kolejny znak rozpoznawczy forum. Trochę tylko wściekłe ma kolorki nasze forum, a wypadałoby, żeby była w jego barwach :grin: ale to akurat mi osobiście nie przeszkadza;-) wolałabym różowy, ale z braku laku :mrgreen:
Więc taką smyczkę jak nie 2 (bo niestety się łamią te metalopodobne elementy) biorę.
Podbijam temat, można jeszcze zamawiać przypinki. Nadal nie ma projektu.
Może rozpisać konkurs ?:)
Zapisy na przypinki przyjmuję do końca lutego.
Przypominam o możliwości zamawiania przypinek. Znalazła się pierwsza osoba zainteresowana zaprojektowaniem przypinki, niestety spoza naszego forum :(
;) ... oczywiście to nie jest projekt, gdyż nie potrafię .... ale tak sobie zrobiłam w wolnej chwili .... Ciekawa jestem profesjonalnych projektów, więc do dzieła :-) ...
pozdrav
kobita
No proszę, bardzo ładnie, jak to było w wolnej chwili to jak by było jakbyś się przyłożyła :)
Jednak umiesz :)
Ja też chcem 1 sz:)
Zamawiam dwie do kolekcji. Smycz może być dodatkowo.
Z.
Mam już 2 projekty przypinki. KB postaraj się bardziej to Twój będzie trzeci :) Czekam na dalsze propozycje i zamówienia przypinek.
My będziemy chcieli 4 sztuki. Smycz może też dodatkowo być.