Odp: Bieszczadzkie powroty
Jest tak fajne, że... normalnie brak mi słów :grin: Dziękuję Klubowi Toruńskiemu za umożliwienie mi debiutu w charakterze współtekściarza :-) Jeśli jest możliwość uzyskania nagrania w lepszej jakości, to przynajmniej o jakimś amatorskim (choć elitarnym) singlu można pomyśleć ;)
PS. W tekście jest mowa o "jodłach wysokich", "sosny" występowały tylko w wersji beta :)
Nie można jakoś prościej?Nie mogę otworzyć!
O! Udało się.Bravo Czossi! Teraz to już nie to tamto-YAPA musi być. Tylko jodły zamiast sosen!
Rewelacja,super,bomba i w ogóle i w szczególe po prostu...czossi musisz nam to na spotkaniu na żywo zaśpiewać:):) No i mam nadzieję że jak się spotkamy to oznajmisz nam że się zapisałeś na YAPE!!!!!
No tak, nieszczęsne "sosny". Widocznie za szybko ściągnąłem sobie tekst z forum. Poprawię w przyszłych wersjach.
Jeżeli chodzi o ewentualny start w YAPIE, to czy w formularzu zgłoszeniowym jako jednostkę delegującą mam wpisać "Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne"? :D (o ile jest takie pole)
No chyba obejdzie się bez kolejnej ankiety.Wsłuchamy się po prostu w propozycje!
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Jak to dobrze, że człowiek wynalazł Toruń. Takiej ilości wariatów to ze świecą szukać w innych miastach.
Są, są, tylko parami nie chodzą :mrgreen:
A piosenka istotnie bardzo ładna.
Czossi, czy można liczyć na zamieszczenie akordów na gitarę? Co by nie trzeba było szukać (w przypadku takich słabych grajków jak ja :wink:)
Raczej dobrze,że wynaleziono Bieszczady.Bez nich ani rusz!
Cytat:
Zamieszczone przez
czossi
No tak, nieszczęsne "sosny". Widocznie za szybko ściągnąłem sobie tekst z forum. Poprawię w przyszłych wersjach.
Jeżeli chodzi o ewentualny start w YAPIE, to czy w formularzu zgłoszeniowym jako jednostkę delegującą mam wpisać "Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne"? :D (o ile jest takie pole)
O mamo,no forum to chyba jako chórek:) Ale Ty jak najbardziej się nadajesz:):) a co do "sosny" to ja uważam że tez pasuję!!!!
Aha, TU to było!!!
REWELACJA!!!
całość!!!i tekst i muzyka i wykonawca
Może to będzie nasz hymn kimbowy?