Odp: IX KIMB- rozkład jazdy
Czy mamy się zgłaszać publicznie?
To ja, zakładając, ze w ogóle będę, w piątek chcę w krzaki z Marcinem, w sobotę na Tarnicę, w niedzielę znów gdzieś w krzaki.
Mogę wysunąć kontrpropozycję do Piskalowej pociągowej?
Gdyby komuś było mało łażenia, to chętnie bym jeszcze połaziła (może Caryńska?). W niedzielę rano można też zorganizować wycieczkę poznawczą do tak zwanego Zielonego Domku w UG, celem zapoznania się z ekspozycją (przyznam, że bardzo ciekawa, a jej treść to mój konik).
Czyli dochodzi jeszcze na niedzielę Caryńska i Zielony Domek w UG ( http://muzeum.ustrzykigorne.pttk.pl/ ). Czekamy na dalsze propozycje. wszystko może się zdarzyć. Tylko chyba Powsimordy są pewne.
Wszystko ładnie,pięknie:) A czasu nam na to wszystko wystarczy??:)
wiesz czas jest z gumy będziemy go rozciągać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Wszystko ładnie,pięknie:) A czasu nam na to wszystko wystarczy??:)
Kaśka, to tylko propozycje. Wiadomo, że nie ma obowiązku iść tu czy tam. Poza tym to nierealne, żeby wszyscy poszli razem. Po co zresztą chodzić w tłumie. Zbieram propozycje po to, żeby ci co przyjadą mogli wybrać co i z kim chcą robić.
Ja chciałbym w piątek w krzaki z Marcinem, w sobotę Kremeneros, czyli styk granicy polskiej, słowackiej i ukraińskiej a w niedzielę może przejażdżka bieszczadzką ciuchcią.
Cytat:
Zamieszczone przez
agnieszkaruda
wiesz czas jest z gumy będziemy go rozciągać :)
No tak:) A my go jeszcze bardziej rozciągniemy:) Też chcę w te krzaki,bo bardzo mnie to ciekawi co tak wszyscy za Marcinem w te krzaki chcą iść:):twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
No tak:) A my go jeszcze bardziej rozciągniemy:) Też chcę w te krzaki,bo bardzo mnie to ciekawi co tak wszyscy za Marcinem w te krzaki chcą iść:):twisted:
Trudno ukryć, że pójście w krzaki za Marcinem jest największą pokusą tego spotkania :-)
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Ja nie chcę :mrgreen:
Jak nie chcesz w piątek w krzaki, to może pojedziesz do Lwowa?
A można krzaki do Lwowa zabrać??? Bo ja bym chciała to i to:):)