a może przenieśli Bieszczady na północ Polski, a my tu nic o tym nie wiemy.
Wersja do druku
a może przenieśli Bieszczady na północ Polski, a my tu nic o tym nie wiemy.
kurde teraz to naprawdę nic nie wiem... idę po mapę zobaczę jak to zrobili ;)
No to o jakieś 400 km. będę miał bliżej.Nieźle.
Długi na pewno musiał w tym „maczać palce” ;)
To ci dopiero wash and go.
przepraszam,
ale, ja jestem za dostępem Bieszczad do morza ( Bałtyk,Czarne czy Sargassowe - nieważne ,to szczegół ...)
rada starszych forum -zamiast dzielić napoje i umawiać się na przystawki itd. - juz dawno powinna stworzyc regulamin, wytypować posłów i przygotować sie do oblężenia siedziby GOOGLEMAPS, celem wpisania granic biesów na trwałe, w almanachy wiedzy...
regaty Open Polonina wyobraźcie sobie...;
molo pod Rawką...;
marina Wetlina...;
na co jeszcze czekamy...!
sługa uniżony Pierogowy
może to ma związek z nadchodzącym 2012 rokiem?
ktoś dmucha na zimne?
W zasadzie... trudno odróżnić... tu, czy tam.. ale wolę tam
Długi
Forum internetowe o Bieszczadach. jakich wiele.
Na jednym z nich klient pyta czy warto odwiedzić Bóbrkę :
w odpowiedzi :\
.Cytat:
Bóbrka troszkę daleko moim zdaniem od tych najbardziej "bieszczadzkich" Bieszczad. Ale za to jest muzeum przemysłu naftowego, jedyne jakie kojarzę w środku lasu http://www.national-geographic.pl/fo...es/biggrin.gif Nie, żeby nie warto było zajrzeć będąc w okolicy, zwłaszcza, że bilety zawsze kosztowały tam grosze, a muzeum jest całkiem sensowne. Nawet część pomp naftowych jeszcze była czynna i pracowała na terenie muzeum i w okolicy, jak tam byłem bodajże w zeszłym roku.
Ale chyba zboczyłem z tematu http://www.national-geographic.pl/fo...ilies/wink.gif Podsumowując, polecam Polańczyk, bądź inne miejscowości dookoła Jeziora Solińskiego.
p.s forum ze znaczkiem national geografic
W tym roku ma powstać jedna wielka dyspozytornia pogotowia dla Bieszczadów (do tej pory każdy powiat miał swoją)... Za każdym razem kiedy dzwonicie z Dołżycy, Rabego, Kalnicy, Smolnika, Lisznej, Tarnawy, czy Bystrego przypomnijcie na wszelki wypadek dyspozytorce w którym powiecie...