Aaaaaaha... dzięki
to jutro spróbuję się połączyć, bo dziś już późno i krucho z myśleniem (jakby za dnia coś lepiej było hahahaha)
Wersja do druku
Aaaaaaha... dzięki
to jutro spróbuję się połączyć, bo dziś już późno i krucho z myśleniem (jakby za dnia coś lepiej było hahahaha)
ja jestem w SZOKU po sesji i po tym odcięciu i latam trochę zdezorientowana. Ale chyba się przyzwyczaję marudzić na razie nie będę :)
czuwaj !!!!
Ano trudno. Skoro już muszą być zmiany to niech tak będzie.
Damy radę, do pogody się przyzwyczajamy to do layoutu się nie przyzwyczajmy??? ;)
Podoba mi się. Wszystko działa, grafika czytelna. Jako daltonista o kolorach zmilczę
Pozdrawiam
Długi
Mam podobnie. Skorzystałam z Twojego sposobu, żeby się zalogować. Korzystam z Mozilli. Na szarym pasku mam zamazany napis LOGUJ SIĘ i coś co się na to nałożyło. Z boku /w rozszerzeniu/ pojawiło mi się: zdjęcia i albumy, lista użytkowników itp. :shock:
Na razie tyle, idę się porozglądać w terenie ;)
Mam prośbę o podczepienie jakiegoś skryptu do oglądania zdjęć oraz o wyraźniejsze oznaczenie nowych postów na stronie głównej.A shoutbox może mieć większe okienko niż poprzedni?
Nie jest źle, można się przyzwyczaić do nowej "skórki". Wymagana jest jednak nowsza przegladarka, na Explorer 7 działa Ok!
Ok. Poprawię górną nawigację by przy mniejszych rozdzielczościach nic się nie nakładało (sądziłem że nikt nie używa już mniejszych niż 1024px).
Lightbox też wróci.
Podobnie jak shoutbox i upload - lightbox przeżywa chorobę wieku dzięciecego.
Dokładnie.
Jak wspomniałem wcześniej: nowoczesne przeglądarki = Ie8, FF, Chrome, Opera, Safari :)