pięknie
ale teraz za duży wybór hahaha
Wersja do druku
pięknie
ale teraz za duży wybór hahaha
Za rzeszowską wersją nr 2 przemawia następujący argument: Marcin Wolski w opowiadaniu "Agent dołu" napisał, że wszystkie anioły są co prawda rodzaju żeńskiego, ale mają w TYM miejscu gładką skórę. Nic więc dziwnego, że na widok rzeszowskiego monumentu nasz bieszczadzki anioł musi się napić :-D
A "regiment" krośnieński ?? to co ?? My też chcemy, nawet mam projekt ;)
http://img14.imageshack.us/img14/662/projekt1ym.jpg
i tak pół Polski będzie chciało, a czy o to w tym chodzi?
Na jakie "regionalne regimenty" można rozszerzyć ??? uważam że jest jeden "regiment" i motyw... bieszczadzki.
mała korekta projektu ;)
http://img823.imageshack.us/img823/148/projekt1v.jpg
Kurde... Parafrazując takiego jednego co to kiedyś w TV krzyczał: "Yes! Yes! Yes!" powiem cicho swoje no! no! no! Pomimo tego, że muszę się liczyć z tym, iż więcej Piskal nie zdradzi mi już punktu zboru drużyny toruńskiej. Trudno... Choć pewnie się nie znam....
Pozdrawiam
P.S. Joorg, a te dodane krzaki na szczytach, to krzaki bieszczadzkie, czy też może to KROSNO chińskimi krzakami opisane???? ;)
Jeśli mogę być upierdliwy to wymarzyłem sobie taki napis REGIMENT BOTANICZNY no i storczyk musi być, arnika lub cosik inszego bieszczadzkiego, bo ten w projekcie regimentu bieszczadzkiego to jakiegoś doniczkowego przypomina lub gruszyczkę okragłolistną ;) Zamówiłbym kilka egzemplarzy, a za ładnego okaza flory dla Piskala zobowiązuję się najprzedniejsze wino z piwniczki wyjąć, gdy tylko zjawi się w czeluściach Rabskiej Doliny.
Takkk takkk..yesss, to są już "chińskie krzaczki" (jeden krzaczek to cała sekwencja w znaczeniu) które nieuchronnie zbliżają się w Bieszczady(na razie to tylko w formie pamiątek ze straganów .., np.kapelusze ) ale za nie długo cała gmina Cisna, wraz z wyciągiem na Jasło, będzie Chińska.Wiem coś o tym ,bo już ponad rok pracuję dla nich. Dla tego już profilaktycznie należy we wszystkich motywach zaznaczać " chińskie krzaczki"
ps Sturnus, czy Ty nie widzisz ;),że to są "cyce carycy" krzaczkami opisane