Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Oprawa???? Na KIMB???Po co? Właśnie taki przechodni miałam na myśli.A że warto, to wiadomo....!
Może KIMBowy śpiewnik? Przyznaję, że nie sprawdzałem czy był...
Jeśli ktoś z uczestników poprzednich spotkań poda kilka żelaznych tytułów, to mogę przygotować (a jeśli już był zaktualizować)...
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
Przyznaję, że nie sprawdzałem czy był...
Sprawdziłem - był. Jeśli ma ktoś wersję elektroniczną chętnie zaktualizuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
... że KIMB trwa dwa dni. Czekam więc również na propozycje wspólnych wycieczek i połazęgowisk....Czekam na dalsze sugestie.
z pewna dozą nieśmiałości zaproponuję OBOWIĄZKOWE wyjscie do Bacówki pod Rawką w celu wydania zbiorowego OHH i AHH oraz padnięcia na kolana przed pieknem FOTIM-bowej wystaw.
przypomnę ze były plany
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
....
w sensie co jakiś tam czas, a po zmianie ekspozycji dane zdjęcia wystawić na jakiejś aukcji...
znaczy gdyby ktoś miała czas wystaw jest warta czasu ...
Cytat:
Zamieszczone przez
komisaRz von Ryba
znaczy gdyby ktoś miała czas wystaw jest warta czasu ...
eeee co?
Po polsku teraz proszę;-)
Może wyjście na wschód słońca na Wetlińską dla hardkorów?;-)))
Spieszę donieść, że w pierwszym poście tego wątku znajduje się najświeższy z możliwych program KIMB-u :-)
Nie widzę tam punktu wykonania wspólnego pamiątkowego zdjęcia. Będę obstawał przy tym pomyśle i forsował go do skutku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Nie widzę tam punktu wykonania wspólnego pamiątkowego zdjęcia. Będę obstawał przy tym pomyśle i forsował go do skutku :)
Na pewno jest. Tylko czasami nie rzuca się w oczy:-D
I jeszcze jedno. To na razie wstępne ustalenia. Np. pkt. 1 SB deklarował, że on otworzy KIMB, a potem oficjalnie mnie przekaże urząd. Od tego czasu sporo się zmieniło, ale mam nadzieję, że Kaziu będzie chciał coś powiedzieć, pożegnać się i takie tam,
Pkt. 3. Nie ustalałem jeszcze tego z Bertrandem, Hero i Piskalem, ale to oni najbardziej są zaangażowani w ten właśnie punkt i nie od rzeczy było by, aby zabrali głos. Podobnie z akcją nakrętkową-prosił bym mAAtyldę o słowo podsumowania, mam nadzieję, ze się zgodzi.
Wspólne zdjęcie dodane, moment chyba dobry :-)