Odp: Propozycja nowego działu ("Turystyka nie-bieszczadzka") i jedna drobniejsza uwag
To może tak: dotychczasowy dział KIMB przemianowujemy na
Spotkania i sprawy forumowe
Kongres Internautów Miłośników Bieszczad (KIMB) i inne spotkania forumowe. Nagrody forumowe oraz różne sprawy i tematy związane z forum.
a nowy dział w innych tematach:
Turystyka nie-bieszczadzka
Opisy, relacje, wspomnienia, zdjęcia z wypraw pozabieszczadzkich.
Odp: Propozycja nowego działu ("Turystyka nie-bieszczadzka") i jedna drobniejsza uwag
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
No co tam, Adminie Szanowny ?
Proszę, proszę, jak to się Don Generał pcha do kabiny! :wink: Darku, nie ulegaj naciskom, może to doprowadzić do katastrofy...
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Będą jakieś zmiany w tym pezetpeenie ?
O widzisz?! Już się zarząd komisaryczny co niektórym marzy i Prezesa ze stołka chcą wysiudać!
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Bo tak głosujemy i dyskutujemy , a tu nic. Niby zmiany są ale ich nie widać.
Trzymajmy się z dala od polityki!!!:twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
A spotkania regionalne ?
Przecież to nie jest KIMB.
Przecież to taki KIMB w comiesięcznych ratach :razz:.
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
Przeca wszyscy wiedza ze zgadzam sie z decyzja wiekszosci (zwykle:))
Ta mocno naciągana większość próbuje Ci zamydlić oczy tą zmanipulowaną ankietą! Wystarczy popatrzeć na jej konstrukcję: na pierwszym miejscu pojawia się wielkie, prościutkie i strzeliste niczym bieszczadzka jodła Tak (a choćby alfabetycznie Nie powinno być pierwsze), podczas gdy znacznie dalej i niżej, jakby porzucone i skazane na zagładę, mocno do ziemi przygięte i skarlałe jak buki na granicy lasu i połonin Nie.
W celu wyjaśnienia tej afery proponuję powołać bezstronną komisję w składzie: długi, Gandalf, ja oraz trzech pozostałych, niezależnych forumowiczów, którzy również zagłosowali na Nie.
Cała prawda wyjdzie wtedy na jaw!
Nie dajmy się zbałamucić i na złą drogę sprowadzić, gdyż wszystko na forum może się tak zakończyć:
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Ty , przecież myśmy już tu byli, tylko teraz idziemy w drugą stronę !!!
Ja pierdziu !
Kierunki nam się popiepszyły o 180 stopni.
Po kiego diabła to wszystko ?
A tak poważnie:
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
To może tak: dotychczasowy dział KIMB przemianowujemy na
Spotkania i sprawy forumowe
Tutaj zgadzam się z Bartkiem (ale tylko dlatego, że przetrzymuje moje zimówki u siebie w garażu :mrgreen:).
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
a nowy dział w innych tematach:
Turystyka nie-bieszczadzka
Opisy, relacje, wspomnienia, zdjęcia z wypraw pozabieszczadzkich.
Jeśli powstanie, to czy tutaj znajdą się np. Karpaty Wschodnie i zagadki cerkiewne (i żadne krzyki i płacze nie przekonają mnie, że cerkiew z Wiednia czy Półwyspu Krymskiego ma być w zagadkach bieszczadzkich!)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Napisałem.
Ja też! :oops:
A teraz idę zajrzeć do łóżka, czy tam czasem jakiś łeb konia nie leży!
Szanowny serze Bazylu, rozumiem Twoje obawy ale takie jest nasze forum, w dziale Oftop mamy w tej chwili 1121 wątków i 22791 postów, odrobinę więcej jest tylko w dziale "Bieszczady praktycznie". Pewnie, że lepiej byłoby czytać relacje z zimowego podejścia na Okrąglik niż z wizyty nad Niagarą, ale wsadzając wszystkie poza-bieszczadzkie wątki do jednego worka nie poprawimy tej statystyki.
Trzeba pisać nowe relacje i dyskutować o Bieszczadach :wink: Co wcale się nie kłóci z robieniem porządku w Oftopiku.
A poza tym jak się nie zgodzisz ze mną w całości to sprzedam Twoje zimówki :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Szanowny serze Bazylu...
A poza tym jak się nie zgodzisz ze mną w całości to sprzedam Twoje zimówki :twisted:
Żeby ta groźba wyglądała poważnie, to ja kupuję. W całości ;)
zrobione
Prosze modow o posprzatanie.
No proszę, groźbą, manipulacją sondażami, i teraz sprzątanie... karykatura demokracji, gdzie dyktat rzekomej większości nie uszanuje mniejszej mniejszości. Teraz będzie jak w BPN, mostki, schodki, barierki i ławeczki. Tu widoczek, tu relacja z sądeckiego. Pod linijkę jak w Szwajcarii. A jak napiszesz o zielsku niebieszczadzkim, to na kompost cię wyrzucą. Jak ja się teraz w tym odnajdę.. bez dżipiesa, Odebrali nam, wolnym resztę wolności. Buuu, idę nad morze popatrzyć na fale. Podobno to uspakaja. Relację zamieszczę w .... na chybił - trafił.
Serdecznie
Długi
Ojjj Dlugi. Zako zasluzony kombatant tutejszego forum znajdujesz sie w grupie userow ktorym wybaczone bedzie kazde nieupozadkowane dzialanie. :) Poza tym Szwajcaria to wspanialy kraj i warto brac z nich przyklad.
1 załącznik(ów)
Byłem 2x w Szwajcarii. Bazylea - cudo, Zurych - ble. Zatoka Pucka pod Rewą - napełnia spokojem.
Pozdrawiam
Długi
A u mnie -1 i deszcz ze sniegiem. Jutro w prognozach +8. To dopiero jest ble...
Odnośnie robienia porządków...tak mnie zastanowiło...
Powstał dział "Turystyka nie-bieszczadzka", jest tam włożony wątek "Impresje (nie)bieszczadzkie" - z przeglądu większości wpisów, dotyczy relacji krajoznawczych, ale nie do końca - bo jak rozumieć wymowę pysków łaciatych psów...?;-)
A z kolei temat "Czarno-białe nie Bieszczadzkie" jest umieszczony w "Oftopiku" - chociaż też będący relacją z różnych miejsc, podróży...:???: