Zamieszczone przez
Dlugi
Możesz zapisać 2000 punktów (używanych później np. do ułożenia trasy bądź tylko do oznaczenia czegoś w terenie), możesz ułożyć i zapisać 200tras, przy włączonym zapisywaniu śladu ślad może mieć 10 000pkt (tego nie jestem pewien jak jest w nowych GPS-ach, w moim mogę ustawić co ile ma zapisać punkt śladu - np. co 5s lub co ileś m przemieszczenia. Zapisuje w 2 miejscach - w pamięci urządzenia i tam właśnie jest ograniczenie co do ilości punktów, później zawija czyli nadpisuje bądź wywala co któryś punkt. Drugie miejsce zapisu to na kartę i tam ograniczony jestem tylko pojemnością karty).
Ja używam Legend-a HCx, trochę boli brak możliwości wgrywania rasrtów ale mając porządne wektorówki daje się żyć. IMHO możliwość zapisu 200tras, 2000 wpt to jak dla mnie masakralnie dużo, staram się nie trzymać więcej niż 4-5 tras (na parę wyjść przecież wystarczy) i jak najmniej wpt - łatwiej przeglądać ale to i tak wszystko zależy od konkretnej potrzeby zastosowania i możliwości urządzenia (myślę, że sporo się zmieniło od mojego Legend-a do nowych Garminów).