-
Re: KIMB 2
Witam!
Znaczek się znalazł, był głęboko w torbie a teraz wisi w domu w najbardziej widocznym miejscu.
Jeśli chodzi o maraton to niema czym się chwalić zająłem czternaste miejsce.
Wystartowałem trzynaście minut za peletonem i przez siedem km. jechałem sam, pomału odrabiając straty. Myśl o Bieszczadach i bieszczadnikach dodawała mi sił i mimo błota, śniegu i lodu jechałem, mocno naciskając pedały.
Pozdrowienia.
Geronimo
-
Helołsien, tu dwie weteranki - emerytki. Tak nas wykończył Kongres, że musiałyśmy szybko udać się do sanatorium... dobrze, że Polańczyk blisko... Odpoczynek nam się należał. A zwłaszcza Szaszce, bo została najdłużej w górach. Zaliczyła samotnie: Jasło i Wetlińską, umęczyła konie wycieczką do bacówki na Jaworcu.
Niestety nie ma dokumentacji fotograficznej z pobytu w Polańczyku, bo cos trzeba zachowac dla siebie;-)
Pozdrawiamy!
Dziś przeciągam ją po L;-) hehehehheheheheheheheh i nie tylko... ona jeszcze nie wie co ją czeka, Hnat za to wie;-)
wasza
-
hej!
Szaszka trzymaj się , to jest , jak widać po mnie, do przeżycia. A jakie wrażenia są później , hmmmm miodzio !!!
Dziewczyny zostawcie cosik dla mnie jak tam zawitam niebawem!!!!!
pozdroowka
-
Swietnie Gero :)) gratulacje!!!
pozdrawiam
jenn
-
Oczywiście w kategorii Masters, a wkat. Open -152, czas 3.54.19 trasa 52km.
-
Jest 15.53, u nas regularne lato... przeciągnęłam... ale to nie koniec... teraz obiadek >> krokieciki, a później Bezmiechowa i Sobień;-) Ehhhh, jak miło mieć wagary.
Juz się słania na nogach ale nie piszczy - twarda sztuka;-) No to w drogę!
Pozdrawiamy
as&szaszka
-
Hej,
dzieki za pierwsze wrażenia, ale nie bądzcie samolubami: proszę o więcej zdjęć i gruntowne sprawozdanie!!!! Ja tu wysycham z tęsknoty za Bieszczadami i za Wami (uzaleznienie internetowe?) A tu tylko kilka słow, litosci.... Nie ma to jak sprawozdania SB, odrazu i obszerne.
Pozdrawiam wszystkich kongresowiczow i nie tylko
Aleksandra
ps. dla usprawiedliwienia, moje abstencji internetowej, przez pewien czas nie bede miec dostepu do internetu w domu.
-
Dziewczyny na wagarach (na rowerach, czy pieszo ?), czyżby zamierzały latac w Bezmiechowej????? Czy stan uniesienia pokongresowego i 'nabite' kilometry pozwolą im się wznieść w przestworza bez pomocy zdobyczy techniki???
Pomyślnych wiatrów i prądów powietrznych i czego tam jeszcze.
Ale jak już wrócicie na ziemię , to może coś jeszcze nam się dostanie z tych 605 (?) zdjęć ??? Teraz pewniw 700. Nie mam odwagi prosić. Trzeba było jechać??
Ukłony wobec SB za dotychczasowe relacje i Irasa za to co już można zobaczyć i Piotra_S za nowe majowe galerie. (Mam nadzieję że nikogo nie pomyliłam).
Pozdrawiam.
-
Dokładnie, (SB - a Ty czytasz forum i nie grzmisz? ;-))
Też chętnie poczytam relacje z miejsc ktore odwiedziliście podczas majowego wekendu. To bedzie coś? :-))
Pozdrawiam
-
Wasze zdrowie!
Proszę zwrócić uwagę na TŁO!!!!!!!! Ach ten zapach kwiatów...