Przypominam, że wystarczy kliknąć "Raportuj zły post" (trójkącik z wykrzyknikiem z lewej strony), napisać, że post jest niezgodny z regulaminem (punkt 2). Post szybko znika. Nie ma potrzeby wchodzenia w polemikę, ani witania każdego z osobna.
Wersja do druku
Przypominam, że wystarczy kliknąć "Raportuj zły post" (trójkącik z wykrzyknikiem z lewej strony), napisać, że post jest niezgodny z regulaminem (punkt 2). Post szybko znika. Nie ma potrzeby wchodzenia w polemikę, ani witania każdego z osobna.
Hej Bazylko ! Nie wierzę , że się tak przejąłeś głosem delikwenta, który po to się zalogował na forum, aby się wypłakać. Nie wierzę, aby ktoś z szerokiego grona forumowego potraktował to poważnie.
(stąd też pojedyncze witanie, aby "nowi" poczuli że nie ma tu klimatu dla żalów i pieniactwa)
Ile płacą ci za to ujadanie? Ja opisałem tylko swoje odczucia zgodnie z prawdą. Ty nie wiesz co to merytoryczne zarzuty, skoro to co napisałem nazywasz biadoleniem. Nie napisałem niczego, co nie byłoby zgodne z prawdą. Twój zapis jest bardzo tendencyjny. Nie pozdrawiam cię.
To na prawdę nie można napisać swych odczuć. Nie wiedziałem, że tu należy tylko chwalić.
Odczucia to możesz nam opisać ze swoich wycieczek po szlakach i bezdrożach bieszczadzkich, a oceniając (nie ważne czy dobrze, czy źle) konkretne usługi podaj faktyczne zarzuty, czyli w tym przypadku czego brakowało Ci w pokoju, jakich sprzętów w kuchni, w jaki sposób skoro wywieszona kartka nie wystarczy ma gospodarz zwrócić Ci uwagę na niestosowne zachowanie (korespondencyjnie, przez osoby trzecie?).
I wybacz mi, ale już więcej nie będę się z Tobą wdawał w polemikę, gdyż jak widzę nawet referat nie pomoże.
I uśmiechnij się, to nie Zakopane - jesteś w Bieszczadach!
Rozumiem. To nie moje pierwsze doświadczenie z kwaterami, nie ważne czy w Zakopanem, czy nad morzem, czy w innym zakątku kraju. Ja byłem tylko uczestnikiem tej wycieczki, nie organizowałem jej. Na stronie "U Lestka" napisano - w pełni wyposażona kuchnia. Trudno doszukać się tam kuchni, to ciemny zakątek z kuchenką gazową. Co do cen, nie masz racji. Znalazłem wiele ofert noclegowych od 25 zł osobo-doba. Pisałem o skromnym wyposażeniu pokoi i to prawda, łóżka ,stół i stara szafa trzydrzwiowa.. Ty jesteś winien, że napisałem więcej, bo ja nie miałem takiego zamiaru.
Z ciekawości wszedłem na stronę na stronę internetową "U Lestka". W kuchni widzę kuchenkę gazową, zlewozmywak, lodówkę, naczynia, sztućce, czyli wszystko co jest potrzebne do sporządzenia posiłków. Na stronie nigdzie nie jest napisane, że pokoje są luksusowe. Wyglądają przyzwoicie. Są w Bieszczadach kwatery z klimatyzacją, tv i sauną, można było wybrać taką.
KoMarek, pytanie teraz bezpośrednio do Ciebie. Co widzisz w złego w tym, że gospodarz prosi o oszczędne gospodarowanie wodą ? Co złego jest w tym, że gospodarz nie życzy sobie dokarmiania jego psa ?
Poza tym, czy nie poczuł byś się nieswojo, gdybym spytał, kto Ci płaci za pisanie niepochlebnych opinii o noclegach ?
To że gość hejterzy kwaterę to prawda, ale nie pisze oczywistej nieprawdy więc cokolwiek wyluzuj z tymi krokami prawnymi ;)
Co do reszty zgoda, choć ceny faktycznie dość wysokie a na argument "takie ceny są w Bieszczadach" odpowiadam - w Bieszczadach panuje zdzierstwo. Całe szczęście nie korzystam z kwater to i nie mam powodu znęcać się nad bieszczadzkimi cenami.
W zasadzie to nawet nie powinno być potrzeby wywieszania takich oczywistości, karmienie obcych lub dzikich zwierząt jest zwyczajnie chamską głupotą.
Oj ! Tomek, wydaje mi się że się czepiasz.
Delikwent zapłacił 45 zeta to uważa , że przysługuje mu full (fool) komfort,
czyli odkręcanie kranu przez 22 godz na dobę , karmienie nie swojego psa i w ogóle dlaczego ta kuchenka gazowa nie jest firmy Bosch ?
Przecież płacę !!!!
Co mi tu będą robić za rygory ! w Zakopanem czy nad morzem, czy w innym zakątku kraju
to mogłem o wiele więcej !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a swoją drogą to pojawia się pytanie : czy to forum jest dobrą płaszczyzną dla wylewności zawiedzionych ?
.... to pisałem ja ..... który nigdy nie nocował u Lestka