A pytanie jeszcze odnosnie Dwernika-Kamienia, skąd najlepiej wyruszyć na szczyt (dobrze jakby był jakis parking na początku trasy.)
Wersja do druku
A pytanie jeszcze odnosnie Dwernika-Kamienia, skąd najlepiej wyruszyć na szczyt (dobrze jakby był jakis parking na początku trasy.)
Zatwarnica, lub Nasiczne... Powodzenia życzę..:grin:
ruszyć mogę z obojętnie którego miejsca, byle by dojechać tam samochodem, bo nocleg niestety w okolicach Soliny już mam prawie pewny, no ale coś za coś.
Co do noclegu z kominkiem to 6 lat temu spędziłam kilka nocy w uroczym domku z kominkiem w Przysłupie (tym między Dołżycą a Kalnicą). Szczegóły na priv, nie wiem jak to miejsce sprawdzi się obecnie i zimą.
Coś wiadomo o tych oświadczynach? Na czym stanęło? Oświadczył się, czy jeszcze nie? Przyjęła? Ktoś coś wie? Może czytałem nieuważnie?
coś wiadomo ;) oświadczył sie na kremenarosie w mglisty dzień, pierścionek ładny to przyjęła, i życie toczy sie dalej, można rzec że raz z górki raz pod górkę tak jak nasza trasa.
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc/opinie/porady.
pytałem, bo przymierzam się do podobnego działania :) W jakiś majowy weekend albo co... ;)